Alle elektrische fietsen van Bimas voordelig leasen

Met Leasemax is het nu mogelijk om de Bimas eCargo 3.3 Premium te leasen voor slechts €3,84 per dag. Dit betekent dat je voor een zeer betaalbaar bedrag kunt genieten van het gemak en de duurzaamheid van deze elektrische bakfiets. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een milieuvriendelijk alternatief voor bezorgdiensten, of gewoon wilt genieten van een comfortabele en praktische rit door de stad, de Bimas eCargo 3.3 Premium is een uitstekende keuze.

Bij Leasemax kun je niet alleen de Bimas eCargo 3.3 Premium leasen, maar ook andere producten van Bimas zijn beschikbaar. Of je nu geïnteresseerd bent in elektrische fatbikes, scooters of motoren, Leasemax heeft het allemaal. Met een klein maandbedrag kun je al genieten van de nieuwste elektrische mobiliteitsoplossingen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheid om de Bimas eCargo 3.3 Premium te leasen? Neem dan vrijblijvend contact op met Leasemax en ontdek alle voordelen die deze elektrische bakfiets te bieden heeft. Profiteer van het gemak, de duurzaamheid en de flexibiliteit van het leasen bij Leasemax en maak vandaag nog een afspraak. Rijden op de Bimas eCargo 3.3 Premium was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar!

Direct informatie aanvragen

⬇️ Vraag direct je lease aan, je ontvangt binnen 24 uur een voorstel ⬇️


Wees er snel bij en ervaar zelf de voordelen van de Bimas eCargo 3.3 Premium. Leasemax staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte mobiliteitsoplossing die bij jouw behoeften past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *