Ieder merk,
iedere dealer

Bereken maandbedrag autolease

Van Tesla tot Jaguar, van Volkswagen tot Audi. zowel handgeschakeld als automaat. Benzine of elektrisch. Jij kiest je favoriete auto, wij regelen je zakelijke lease en al het papierwerk. 

Aanvraag indienen

Direct vrijblijvende aanvraag indienen


Enig resultaat

Lease v.a.  589,00/mnd

Voordelen van financial lease

Je hebt meer financiële ruimte
Ten opzichte van kopen is het grote voordeel van financial lease dat je niet één keer een groot bedrag betaalt. Je spreidt de kosten over een langere periode, met de auto zelf als onderpand voor de lease. Daardoor behoud je de financiële ruimte om te groeien, want je hoeft je financiële reserves niet aan te spreken om de auto aan te schaffen.

Aantrekkelijke fiscale voordelen
Omdat je vanaf dag één de eigenaar bent van je aankoop, komt het bedrijfsmiddel op je balans te staan. Daardoor profiteer je van fiscale voordelen. Denk aan de investeringsaftrek, renteaftrek en fiscaal afschrijven. Zo kun je mogelijk gebruik maken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA), die veel ondernemers combineren met de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL).

Zelf je maandbedrag bepalen
De hoogte van je maandbedrag kan je deels zelf bepalen: je kunt een aanbetaling doen, de looptijd aanpassen of aan het einde van de looptijd een hoger slottermijn betalen. Maar we raden je aan het bedrijfsmiddel niet langer in de lease te nemen dan je het zelf wil gebruiken.