Toont alle 22 resultaten

Lease vanaf  92,00 per maand
Lease vanaf  76,90 per maand
Lease vanaf  76,90 per maand
Lease vanaf  76,00 per maand
Lease vanaf  72,00 per maand
Lease vanaf  79,00 per maand
Lease vanaf  43,00 per maand
Lease vanaf  72,00 per maand
Lease vanaf  69,90 per maand
Lease vanaf  92,10 per maand
Lease vanaf  92,90 per maand
Lease vanaf  92,10 per maand
Lease vanaf  92,10 per maand
Lease vanaf  82,90 per maand
Lease vanaf  79,00 per maand
Lease vanaf  79,00 per maand
Lease vanaf  79,90 per maand
Lease vanaf  79,00 per maand
Lease vanaf  68,00 per maand
Lease vanaf  82,90 per maand
Lease vanaf  69,90 per maand
Lease vanaf  79,90 per maand

Wat moet je weten over het leasen van een elektrische fatbike?

Een fatbike of elektrische fatbike is een e-bike met dikkere banden, gemaakt om te cruisen door de stad. Een elektrische fatbike ziet er vaak uit als een ouderwetse brommer, maar dan met een elektrische motor. Omdat de elektrische fatbike een fiets is, moet er altijd getrapt worden om ondersteuning te krijgen.

De verschillende elektrische fatbike merken leasen

Via Leasemax bieden een groot aantal merken binnen de categorie e-fatbikes, we hebben gekozen voor de merken waarvan wij weten dat je jaren plezier kan hebben.

Wat is de beste elektrische fatbike om te leasen?

De beste elektrische fatbike is de fatbike die het beste bij jouw wensen aansluit. Alvorens je overgaat tot het aanschaffen van een elektrische fatbike is het verstandig om eerst een lease offerte aan te vragen, wij helpen je dan met de beste keuze.

Jazeker! Het is mogelijk om een eigen gevonden elektrische fiets bij ons te leasen. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding hebt ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een concurrerend voorstel doen.

Ja, iedereen en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Leasemax een vrijblijvende lease-aanvraag indienen. Deze aanvraag doe je gemakkelijk online en je krijgt binnen een dag al een reactie.

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.