Ben je klaar voor meer omzet?

Gratis aanmelden

Honderden fietsers hebben al gebruiktgemaakt van Leasemax om hun volgende prive of zakelijke elektrische fiets aan te schaffen. Dit doen wij samen met onze partner fietsenwinkels die geen marge of kickback hoeven te betalen.

Aanmelden kost je helemaal niets en je krijgt meteen een gratis vermelding op onze website. 

Elektrische vouwfietsen

Elektrische stadsfietsen

Elektrische bakfietsen


Aanmelden is gratis en zo gebeurd

Je meld je gratis aan via dit formulier. Een accountmanager neemt contact met je op waarna je wensen, productaanbod en levertijden worden besproken. Je krijgt een gratis vermelding op onze website en een welkomstpakket toegestuurd. Wordt er via jouw persoonlijke code een leaseaanvraag ingediend betaal je hier geen fee over. 

Waarom leasen via Leasemax?

Leasemax is de specialist voor financial lease voor elektrische fietsen en andere urban mobility. Een aanvraag bij Leasemax is niet alleen super makkelijk in te dienen, je krijgt ook nog eens binnen 24 uur een reactie + tijdelijk lease voorstel. Het enige dat je hoeft te doen is het aanvraagformulier op de pagina van jouw favorite product in te vullen. 

In tegenstelling tot de veel duurdere operational lease is financial lease veel goedkoper en ben je direct eigenaar van het voertuig.