Enig resultaat

Voordelige Speed Pedelec’s leasen

Lease v.a.  92,10/mnd

Wat moet je weten over het leasen van een speed pedelec?

Een speed pedelec, vaak ook high speed e-bike of s-pedelec genoemd, lijkt in eerste instantie op een elektrische fiets maar niets is minder waar. De speed pedelec gaat namelijk 45 kilometer per uur, waar een elektrische fiets slechts 25 kilometer per uur gaat. Een speed pedelec is dé vervanging voor de auto, zeker bij woon- werkverkeer en altijd de beste keuze voor lange afstanden en hogere snelheden.

Waarom moet ik een speed pedelec leasen?

Het leasen van een speed pedelec heeft verschillende voordelen. Om te beginnen is het een zeer snelle (tot 45 kilometer per uur) elektrische fiets. Daarnaast is een speed pedelec voordeliger dan de auto. En natuurlijker veel schoner, zonder uitstoot van fijnstof of CO2.

Daarnaast zijn rijders van speed pedelec’s ook gezonder en fitter. Zo begin je je dag pas echt goed. Je hebt geen last meer van files of overvolle treinen en bussen en komt gewoon zorgeloos op het werk aan.

De verschillende speed pedelec merken leasen

Via Leasemax bieden een groot aantal merken binnen de categorie speed pedelec, we hebben gekozen voor de merken waarvan wij weten dat je jaren plezier kan hebben.

Wat is de beste speed pedelec om te leasen?

De beste elektrische speed pedelec is de fiets die het beste bij jouw wensen aansluit. Alvorens je overgaat tot het aanschaffen van een speed pedelec is het verstandig om eerst een lease offerte aan te vragen, wij helpen je dan met de beste keuze.

[ultimate-faqs include_category=’lease-algemeen’]