Enig resultaat

Voordelige Speed Pedelec’s leasen

Lease v.a.  92,10/mnd

Wat moet je weten over het leasen van een speed pedelec?

Een speed pedelec, vaak ook high speed e-bike of s-pedelec genoemd, lijkt in eerste instantie op een elektrische fiets maar niets is minder waar. De speed pedelec gaat namelijk 45 kilometer per uur, waar een elektrische fiets slechts 25 kilometer per uur gaat. Een speed pedelec is dé vervanging voor de auto, zeker bij woon- werkverkeer en altijd de beste keuze voor lange afstanden en hogere snelheden.

Waarom moet ik een speed pedelec leasen?

Het leasen van een speed pedelec heeft verschillende voordelen. Om te beginnen is het een zeer snelle (tot 45 kilometer per uur) elektrische fiets. Daarnaast is een speed pedelec voordeliger dan de auto. En natuurlijker veel schoner, zonder uitstoot van fijnstof of CO2.

Daarnaast zijn rijders van speed pedelec’s ook gezonder en fitter. Zo begin je je dag pas echt goed. Je hebt geen last meer van files of overvolle treinen en bussen en komt gewoon zorgeloos op het werk aan.

De verschillende speed pedelec merken leasen

Via Leasemax bieden een groot aantal merken binnen de categorie speed pedelec, we hebben gekozen voor de merken waarvan wij weten dat je jaren plezier kan hebben.

Wat is de beste speed pedelec om te leasen?

De beste elektrische speed pedelec is de fiets die het beste bij jouw wensen aansluit. Alvorens je overgaat tot het aanschaffen van een speed pedelec is het verstandig om eerst een lease offerte aan te vragen, wij helpen je dan met de beste keuze.

Jazeker! Het is mogelijk om een eigen gevonden elektrische fiets bij ons te leasen. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding hebt ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een concurrerend voorstel doen.

Ja, iedereen en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Leasemax een vrijblijvende lease-aanvraag indienen. Deze aanvraag doe je gemakkelijk online en je krijgt binnen een dag al een reactie.

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.