Waarom is financieel lease goedkoper?

Een belangrijk voordeel van financial leasing is dat je geen grote investering hoeft te doen in een je elektrische fiets of wagenpark. In plaats daarvan kan betaal je kleine maandelijkse termijnen. Dit maakt financial leasing een goede optie voor bedrijven die hun werkkapitaal willen behouden voor andere doeleinden.

In tegenstelling tot operational lease ben je zelf direct eigenaar van je elektrische fiets, je hoeft deze dus niet meer na de lease voor een hoog bedrag over te kopen of in te ruilen. Ook mag je er direct voor kiezen om het object te verhuren of te verkopen, wat weer interessant is voor handelaren.

Het is belangrijk om een betrouwbare financial leasingmaatschappij te kiezen, die duidelijk communiceert over de voorwaarden en je tijdens het gehele proces begeleid. Leasemax heeft jarenlange ervaring in de branche en kan je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor je bedrijf.

In samenvatting, financial leasing is een goede optie voor bedrijven die hun werkkapitaal willen behouden voor andere doeleinden en die geen eigenaar willen worden van het geleasede object, ideaal voor ZZP, MKB en freelancers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *