Waarom je bezorgfietsen beter kan leasen dan kopen

Als u op zoek bent naar een betaalbare manier om uw bezorgingsdienst te starten of uit te breiden, overweeg dan eens om een bezorgingsfiets te leasen. Het leasen van een bezorgingsfiets is niet alleen voordelig, maar ook een milieuvriendelijke optie die uw bedrijf ten goede kan komen. In dit artikel leggen we uit waarom het leasen van een bezorgingsfiets een slimme keuze kan zijn voor uw bedrijf.

Ten eerste is het leasen van een bezorgingsfiets betaalbaar. Bij Leasemax kunt u al een bezorgingsfiets leasen voor slechts 2,80 euro per dag. Dit is een veel goedkopere optie dan het kopen van een nieuwe fiets, omdat u geen grote investering hoeft te doen. Het leasen van een fiets is ook fiscaal voordelig, omdat u de maandelijkse kosten van de leaseovereenkomst kunt aftrekken van uw belastingen. Dit kan u op de lange termijn veel geld besparen. Dat u een elektrische bezorgfiets leaset betekend niet dat deze niet op de balans kan worden gezet, bij fiscaal leasen ben je namelijk wel direct eigenaar van deze elektrische fiets.

Ten tweede is het leasen van een bezorgingsfiets milieuvriendelijk. In vergelijking met auto’s en scooters stoten fietsen geen uitlaatgassen uit en dragen ze niet bij aan de luchtvervuiling. Hierdoor draagt u als bedrijf bij aan een beter milieu. Daarnaast zijn fietsen vaak sneller en wendbaarder in drukke stadscentra, waardoor u tijd en geld kunt besparen op parkeerkosten en verkeersopstoppingen. En vergeet ook niet dat het een mogelijkheid bied op gezondere medewerkers, welke minder snel ziek zullen zijn.

Ten derde biedt het leasen van een bezorgingsfiets u meer flexibiliteit. U kunt uw leaseovereenkomst aanpassen aan uw specifieke behoeften. Dit betekent dat u de fiets kunt leasen voor een periode die past bij uw planning en budget. Als uw bezorgingsbehoeften veranderen, kunt u de leaseovereenkomst aanpassen of extra inzetten.

Ten slotte biedt het leasen van een bezorgingsfiets u de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten. U kunt uw fietsen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en kleuren, waardoor u meer bekendheid krijgt en uw merk kunt promoten tijdens uw bezorgingsrondes.

Al met al biedt het leasen van een bezorgingsfiets vele voordelen voor uw bedrijf. Het is betaalbaar, milieuvriendelijk, flexibel en biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten. Bij Leasemax kunt u een bezorgingsfiets leasen tegen een betaalbare prijs en met flexibele leasevoorwaarden. Neem contact op met Leasemax om te zien hoe zij u kunnen helpen uw bezorgingsdienst te optimaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *