Fatdaddy Amsterdam

Fietsen in de stad wordt steeds populairder, en het is geen verrassing waarom. Het is een milieuvriendelijk, gezond en efficiënt vervoersmiddel dat perfect past bij onze moderne levensstijl. Fatdaddy, dé urban fietsenwinkel bij uitstek, heeft de handen ineengeslagen met Leasemax, een betrouwbare tussenpersoon voor financiële leases. Samen hebben ze een geweldige oplossing bedacht waarmee fietsliefhebbers gemakkelijk toegang krijgen tot het volledige aanbod van Fatdaddy, inclusief de nieuwste elektrische fietsen, tegen een aantrekkelijk maandbedrag.

Een van de kenmerken die Fatdaddy onderscheidt, is hun onafhankelijkheid. Ze zijn een zelfstandige partner die zelf de fietsen monteert en waar nodig levert. Maar wat nog beter is, is dat je de fietsen ook kunt afhalen bij Fatdaddy zelf. Dit geeft fietsliefhebbers de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen van deskundig personeel en de fietsen uit te proberen voordat ze een beslissing nemen.

Met de samenwerking tussen Fatdaddy en Leasemax wordt het volledige assortiment van Fatdaddy nu beschikbaar voor leasing. Of je nu op zoek bent naar een stoere elektrische step, een snelle e-bike of een trendy skateboard, je kunt ze allemaal leasen via Leasemax. Dit betekent dat je toegang hebt tot de nieuwste urban mobiliteitsoplossingen zonder je zorgen te hoeven maken over hoge aanschafkosten.

Direct informatie aanvragen

⬇️ Vraag direct je lease aan, je ontvangt binnen 24 uur een voorstel ⬇️


Fatdaddy Amsterdam
Johan van Hasseltweg 12B
Amsterdam 1022WV
Amsterdam