Waarom leasen via Leasemax?

Leasemax is de specialist voor financial lease voor elektrische fietsen en andere urban mobility. Een aanvraag bij Leasemax is niet alleen super makkelijk in te dienen, je krijgt ook nog eens binnen 24 uur een reactie + tijdelijk lease voorstel. Het enige dat je hoeft te doen is het aanvraagformulier op de pagina van jouw favorite product in te vullen. 

In tegenstelling tot de veel duurdere operational lease is financial lease veel goedkoper en ben je direct eigenaar van het voertuig. 

Grootste aanbod lease voor elektrische fietsen

Veel bemiddelaars geven je liever oudere of soms zelf gebruikte voertuigen, wij leveren altijd zelf het nieuwste model. Hierdoor ben je verzekerd van de nieuwste snufjes en producten. Daarnaast heb je tijdens je aanvraag altijd een vast contactpersoon welke je door je hele aanvraag begeleid. 

Zelfs voertuigen die wij zelf niet verkopen

Het kan zijn dat je jouw favoriete elektrische fiets of elektrische motorfiets gevonden heeft bij een lokale dealer of aan de andere kant van Nederland. Dat is bij Leasemax geen probleem. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.