AGM Goccia GEV1000/GEV1200

Lease vanaf €47 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


De AGM Goccia is een elektrische brommer die kenners wellicht bekend voorkomt. Het is namelijk op de Tomos, Puch, en Citta Gilera geïnspireerd. Het grote voordeel aan deze elektrische brommer is dat hij licht van gewicht is, en compact is qua afmeting. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen op vakantie, of in de caravan of camper. Met een camper rijd je minder snel even een dorpje of stadje in om een boodschap te doen, maar met de Goccia wel! Bovendien kun je veel meer van de omgeving en het weer genieten op een elektrische brommer dan in de auto natuurlijk.

2 versies van de AGM Goccia scooter: GEV1000 & GEV1200

De AGM GEV1000 is identiek aan de GEV1200 op de accu na. Bij de GEV1200 krijg je een 28Ah accu ipv een 20Ah accu. Het rijbereik wordt daarmee vergroot. Met de 1200 kun je 75km halen bij de snorscooter versie, en 45km bij de bromscooter versie. Voor het kleine prijsverschil is het slim om te kiezen voor de GEV1200 omdat dit model over de accu upgrade beschikt. Dit model kun je ook leasen en per maand betalen. Het prijsverschil per maand is minimaal.

Ook als Deluxe versie verkrijgbaar

De GEV1000 en GEV1200 is ook in een deluxe versie verkrijgbaar! De deluxe uitvoering is voorzien van een mandje op het stuur, een hoog windscherm, een afstandhouder aan de achterkant voor de tassen, een bagagerek, en een rugsteun voor de passagier achterop. Ben je van plan de AGM brommer te gaan gebruiken om spullen of boodschappen mee te vervoeren, of wil je iemand achterop meenemen? Dan moet je beslist de AGM Goccia Deluxe leasen!

Een comfortabele elektrische brommer met 14 inch wielen!

Ondanks dat de AGM Goccia compact is, is hij toch comfortabel, en voorzien van 14 inch wielen waardoor hij een uitstekende zithoogte heeft voor de gemiddelde bestuurder. De Goccia is uitgerust met een krachtige 1000W elektromotor, welke bovendien onderhoudsvrij is. De motor heeft dus in de toekomst ook geen onderhoud nodig waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

De Lithium accu laad je in slechts 3 uur op

Wat de accu betreft is er gekozen voor een 48V 20Ah Lithium accu bij de GEV1000, welke zich kenmerkt door een laag gewicht en snelle oplaadtijd. Tussendoor opladen gaat vliegensvlug. Een lege accu opladen kost je slechts 3 uur tijd! Met een volle accu haal je ongeveer 50 tot 60 kilometer wanneer je 25km p/u rijdt. Een Lithium accu is bovendien een accutype welke je ook in de smartfoon tegenkomt, en heeft een zeer lange levensduur.

De GEV1200 wordt geleverd met een 28Ah accu die 40% meer capaciteit bevat dan die van de GEV1000. Het voordeel daarvan is dat het bereik een stuk groter wordt. Het bereik groeit daarmee tot 75 kilometers. Voor wie dat nog niet voldoende is kan ook kiezen voor een accu upgrade! Je kunt namelijk ook een 2de accu meebestellen. Een 2de accu is zowel voor de 1000 als 2000 versie beschikbaar. Kies je ervoor om de elektrische brommer van AGM te leasen, dan betaal je ook de upgrades per maand waardoor je enkele euro’s meer kwijt bent.

Makkelijk overal mee naartoe te nemen, ook in caravan of camper

De AGM Goccia is zeer eenvoudig mee te nemen omdat hij licht is van gewicht, en weinig ruimte in neemt. Het gewicht zonder de accu is slechts 55 kilogram. Je kunt hem gemakkelijk meenemen in de caravan of camper om er zodoende eenvoudig op uit te trekken. Een camper parkeer je niet overal even gemakkelijk, maar de AGM Goccia zeker wel. De Goccia van AGM hoef je bovendien niet perse rechtop te vervoeren want er zijn geen vloeistoffen aanwezig, behalve voor de remschijf op het voorwiel, maar dat is een gesloten systeem dat niet kan lekken.

De elektrische scooter is zeer hanteerbaar en makkelijk te besturen. Hij heeft een hoog rijcomfort dankzij de grote wielen en goede vering. Optioneel kun je de Goccia nog uitbreiden met allerlei leuke accessoires, van topkoffer tot windscherm. Neem maar eens een kijkje in de accessoirelijst wat er allemaal mogelijk is!

AGM Goccia helmplicht

Je kunt de AGM Goccia leasen als elektrische snorscooter 25km en elektrische bromscooter 45km. Voor de 25km p/u snorscooter geldt er geen helmplicht. Je kunt dus zonder helm op de elektrische snorfiets rijden. Voor de bromscooter geldt er wel een helmplicht.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp