Dell Server

Gemiddelde lease van €299 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Wij begrijpen dat moderne bedrijven afhankelijk zijn van geavanceerde IT-oplossingen om te groeien en te innoveren. Daarom bieden wij flexibele leaseoplossingen voor al je IT-behoeften, van servers en werkstations tot netwerkinfrastructuur en mobiele apparaten.

Kostenbesparing

Leasing bij Leasemax betekent dat je de kosten over een langere periode kunt spreiden. Dit maakt het mogelijk om de nieuwste Dell servertechnologie te gebruiken zonder een grote eenmalige investering te doen. Vooral voor bedrijven met een beperkt budget is dit een ideale oplossing om toch te kunnen profiteren van high-performance IT-apparatuur.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Met de leasemogelijkheden van Leasemax kun je eenvoudig op- en afschalen naargelang jouw bedrijfsbehoeften veranderen. Dell servers staan bekend om hun schaalbaarheid en met onze flexibele leasingopties kun je altijd upgraden naar nieuwere technologie zonder vast te zitten aan verouderde hardware. Dit zorgt ervoor dat jouw IT-infrastructuur altijd up-to-date en efficiënt blijft.

Onderhoud en Ondersteuning

Bij Leasemax zorgen wij voor het volledige onderhoud en de ondersteuning van jouw Dell servers. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen of onverwachte reparatiekosten. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen, zodat je je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten zonder onderbrekingen.

Geen Zorgen over Afschrijving

Afschrijving van IT-apparatuur kan een grote impact hebben op jouw financiële planning. Door te leasen bij Leasemax hoef je je geen zorgen te maken over waardevermindering van jouw Dell servers. Je kunt profiteren van de nieuwste technologieën zonder de nadelen van eigendom en afschrijving, wat zorgt voor een eenvoudigere en voorspelbare financiële planning.

Leasemax is dé specialist in IT-equipment leasing. Met jarenlange ervaring en een klantgerichte aanpak helpen wij bedrijven van elke omvang om hun IT-infrastructuur flexibel en kostenefficiënt te beheren. Of je nu een klein bedrijf bent dat wil groeien of een groot bedrijf dat wil optimaliseren, Leasemax biedt de perfecte leaseoplossing voor jouw specifieke behoeften.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen