E-Zi Elektrische Bezorgauto

Gemiddelde lease van €353 per maand

⬇️ Bereken direct je E-Zi Elektrische Bezorgauto maandbedrag ⬇️

Heb je de E-Zi Elektrische Bezorgauto van je dromen al gevonden? Vul dan de gegevens in voor een accurate berekening. Zo niet dan helpen wij je graag met het zoeken bij een van onze partners.


Wanneer je als bedrijf groeit maar rekening wilt houden met de regels van grote steden komt je zoektocht al snel uit op het aanschaffen van een Microcar. Met E-Zi kan je nu ook een microcar kopen om te bezorgen. Dit kan in 5 verschillende varianten met een actieradius tot wel 170 kilometer. Door deze grote accu kan de E-Zi een volledige dag gebruikt worden zonder bij te hoeven laden. En omdat de E-Zi kan worden geleverd op een brommer kenteken hoeft de bestuurder alleen een scooterrijbewijs te hebben (vanaf 16 jaar), op deze manier kan iedereen binnen het bedrijf de E-Zi gebruiken.

E-ZI FLEX (1.0 & 1.1)

De E-Zi FLEX komt in twee varianten (E-zi 1.0 & E-zi 1.1), beide bedoelt om ‘flex’ te zijn en daardoor ronduit multidisciplinair inzetbaar. Beiden varianten hebben een maximum snelheid van 45 km/h en kunnen door het bromfiets kenteken overal geparkeerd worden. Je kan kiezen uit twee verschillende modellen welke beide een andere grootte laadbak hebben. Beide modellen zijn bedoelt voor maaltijdbezorgers en kleine pakketdiensten.

E-zi 1.0 E-zi 1.1
60V + 105 Ah LiFePo4 Batterij 60V + 206 Ah lIFePo4 Batterij
3000 W moter + rear + reserveband 5000 W moter + 1.8 gear box + rear dis + reserveband
Max snelheid 45 km/u Max snelheid 45 km/u
Actieradius 100 km Actieradius 170 km
Brommer rijbewijs Auto rijbewijs
Laadbak 880 × 1180 × 995 mm Laadbak 1635 × 1050 × 1058 mm

E-ZI SPACE (2.0)

Voor wie iets meer ‘space’ en snelheid nodig hebben is de E-ZI SPACE de perfecte keuze. Deze handige elektrische-bezorg-microcar is van alle gemakken voorzien om een volledige dag te bezorgen. En het in tegenstelling tot de E-ZI 1.0 en E-ZI 1.1 gaat de E-ZI SPACE 62km/h. Hierdoor heb je een rijbewijs nodig maar is het rijden over provinciale wegen makkelijker te doen dan de brommobiel varianten. De 206Ah batterij beschikt over een actieradius tot wel 170 kilometer.

E-ZI SPACE COOLER (2.1)

Met de E-ZI SPACE COOLER oftewel de E-ZI 2.1 heb je net zoveel ruimte, actieradius en snelheid als de E-ZI SPACE (2.0). Maar de geniale toevoeging van deze is de koelbox welke de inhoud gemakkelijk gekoeld houdt in de warme zon. Hierdoor is deze microcar perfect voor het bevoorraden van winkels of vervoer van gekoelde middelen.

E-ZI PRESENTER (3.0)

Wil je een business in a box dan is de E-ZI PRESENTER de ideale microcar voor jou. Deze E-ZI heeft vleugeldeuren gemonteerd op de laadbak waardoor de inhoud direct zichtbaar is. We zien dat deze vaak wordt gebruikt voor mobiele koffiezaakjes welke snel moeten kunnen opstarten en afsluiten, door de vleugeldeuren staan de klanten nog eens droog ook. De snelheid, actieradius en opties zijn hetzelfde als de E-ZI 2.0 waardoor deze 62km/h gaat en een rijbewijs nodig heeft.

 

 

 

 

E-ZI CARGO (4.0)

Is het afschermen van je ‘cargo’ niet zo belangrijk of moet je veel stops maken? Dan is de E-ZI CARGO oftewel de E-ZI 4.0 het ideale voertuig voor jou. Doordat de E-ZI elektrisch is hoef je je geen zorgen te maken om emissiezones of dure brandstofkosten. De E-ZI CARGO kan worden geleverd met een hopper, open laadbak of optionele loofrekken.

Zoals je kan zien heeft E-ZI de perfecte oplossing voor toekomstbestendige transport en logistiek. Deze mobiele transporters zijn ideaal voor de moderne ondernemer. Daarnaast zijn de zijkanten van de E-ZI bedrukbaar en daarom perfect voor een rijdende reclame.

 

Wat zijn de voordelen van een E-Zi Elektrische Bezorgauto leasen?

Het leasen van een nieuwe E-Zi Elektrische Bezorgauto heeft meerdere voordelen. De belangrijkste is dat je niet aangetast wordt in de bedrijfsliquiditeit. Bij financial lease komt daarbij het voordeel dat je mobiliteit goed te budgetteren is. Je betaalt in dat geval namelijk een vast bedrag gedurende een vooraf vastgestelde looptijd.

Kan een freelancer of zzp’er ook een E-Zi Elektrische Bezorgauto leasen?

Ook voor een kleine zelfstandige is het tegenwoordig mogelijk om een nieuwe E-Zi Elektrische Bezorgauto te leasen. Zelfs voor de startende ondernemer zijn er lease oplossingen. Er zijn diverse financial en operational lease vormen met bijzondere voorwaarden. Wanneer je een aanvraag voor de E-Zi Elektrische Bezorgauto bij ons indient gaan wij direct voor je op zoek naar de financierder die het beste bij jouw situatie past.

Voordelen van occasion lease E-Zi Elektrische Bezorgauto

Als je een nieuwe E-Zi Elektrische Bezorgauto koopt schrijft deze het eerste jaar het snelste af. De waardedaling begint al zodra je de nieuwe auto bij de dealer de showroom uitrijdt. Waarom zou je deze waardedaling voor jouw eigen rekening nemen? Je kunt een frisse jonge auto aanschaffen met weinig kilometers, terwijl iemand anders deze waardedaling voor je heeft opgevangen. Dit is de voornaamste reden waarom je beter een occasion kunt leasen ten opzicht van een nieuwe leaseauto.

Heb je een E-Zi Elektrische Bezorgauto occasion op het oog? Vraag een offerte aan en dien deze bij ons in, wij gaan vervolgens het beste leasebedrag voor je bemiddelen.

1. Je mag de auto afschrijven
In tegenstelling tot operational lease ben je bij financial lease direct de eigennar. Dit betekend dat je het volledige bedrag van de E-Zi Elektrische Bezorgauto direct op de balans van je bedrijf mag zetten. De kosten van je lease mag je gedurende de hele leaseperiode blijven afschrijven. Daarmee is de winst van je bedrijf lager. En dat zorgt voor nog meer belastingvoordeel. 

2. Je hebt recht op investeringsaftrek
Financial lease is zakelijk aftrekbaar. Als ondernemer mag je meestal gebruik maken van de investeringsaftrek. Dat is het bedrag dat je van je winst mag aftrekken als je spullen voor je bedrijf hebt gekocht.

3. Je hebt recht op renteaftrek
Puur gezien is een financial lease een zakelijke lening. Dus mag je rente aftrekken van je winst. 

4. Je mag extra btw terugvragen
Als je financial leaset, mag je bepaalde btw terugvragen. Dit kan je in een keer terugkrijgen. Dan hoef je geen btw over je maandbedrag te betalen. Je mag ook kosten voor onderhoud de E-Zi Elektrische Bezorgauto, brandstof en wasbeurten aftrekken.

Is de E-Zi Elektrische Bezorgauto niet jouw ideale auto? Dat is geen probleem! Wij kunnen alle auto's voor je laten financieren. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in en upload de offerte van de verkoper. Wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen