E-Zi Elektrische Bezorgauto

Gemiddelde lease van €353 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Wanneer je als bedrijf groeit maar rekening wilt houden met de regels van grote steden komt je zoektocht al snel uit op het aanschaffen van een Microcar. Met E-Zi kan je nu ook een microcar kopen om te bezorgen. Dit kan in 5 verschillende varianten met een actieradius tot wel 170 kilometer. Door deze grote accu kan de E-Zi een volledige dag gebruikt worden zonder bij te hoeven laden. En omdat de E-Zi kan worden geleverd op een brommer kenteken hoeft de bestuurder alleen een scooterrijbewijs te hebben (vanaf 16 jaar), op deze manier kan iedereen binnen het bedrijf de E-Zi gebruiken.

E-ZI FLEX (1.0 & 1.1)

De E-Zi FLEX komt in twee varianten (E-zi 1.0 & E-zi 1.1), beide bedoelt om ‘flex’ te zijn en daardoor ronduit multidisciplinair inzetbaar. Beiden varianten hebben een maximum snelheid van 45 km/h en kunnen door het bromfiets kenteken overal geparkeerd worden. Je kan kiezen uit twee verschillende modellen welke beide een andere grootte laadbak hebben. Beide modellen zijn bedoelt voor maaltijdbezorgers en kleine pakketdiensten.

E-zi 1.0 E-zi 1.1
60V + 105 Ah LiFePo4 Batterij 60V + 206 Ah lIFePo4 Batterij
3000 W moter + rear + reserveband 5000 W moter + 1.8 gear box + rear dis + reserveband
Max snelheid 45 km/u Max snelheid 45 km/u
Actieradius 100 km Actieradius 170 km
Brommer rijbewijs Auto rijbewijs
Laadbak 880 × 1180 × 995 mm Laadbak 1635 × 1050 × 1058 mm

E-ZI SPACE (2.0)

Voor wie iets meer ‘space’ en snelheid nodig hebben is de E-ZI SPACE de perfecte keuze. Deze handige elektrische-bezorg-microcar is van alle gemakken voorzien om een volledige dag te bezorgen. En het in tegenstelling tot de E-ZI 1.0 en E-ZI 1.1 gaat de E-ZI SPACE 62km/h. Hierdoor heb je een rijbewijs nodig maar is het rijden over provinciale wegen makkelijker te doen dan de brommobiel varianten. De 206Ah batterij beschikt over een actieradius tot wel 170 kilometer.

E-ZI SPACE COOLER (2.1)

Met de E-ZI SPACE COOLER oftewel de E-ZI 2.1 heb je net zoveel ruimte, actieradius en snelheid als de E-ZI SPACE (2.0). Maar de geniale toevoeging van deze is de koelbox welke de inhoud gemakkelijk gekoeld houdt in de warme zon. Hierdoor is deze microcar perfect voor het bevoorraden van winkels of vervoer van gekoelde middelen.

E-ZI PRESENTER (3.0)

Wil je een business in a box dan is de E-ZI PRESENTER de ideale microcar voor jou. Deze E-ZI heeft vleugeldeuren gemonteerd op de laadbak waardoor de inhoud direct zichtbaar is. We zien dat deze vaak wordt gebruikt voor mobiele koffiezaakjes welke snel moeten kunnen opstarten en afsluiten, door de vleugeldeuren staan de klanten nog eens droog ook. De snelheid, actieradius en opties zijn hetzelfde als de E-ZI 2.0 waardoor deze 62km/h gaat en een rijbewijs nodig heeft.

 

 

 

 

E-ZI CARGO (4.0)

Is het afschermen van je ‘cargo’ niet zo belangrijk of moet je veel stops maken? Dan is de E-ZI CARGO oftewel de E-ZI 4.0 het ideale voertuig voor jou. Doordat de E-ZI elektrisch is hoef je je geen zorgen te maken om emissiezones of dure brandstofkosten. De E-ZI CARGO kan worden geleverd met een hopper, open laadbak of optionele loofrekken.

Zoals je kan zien heeft E-ZI de perfecte oplossing voor toekomstbestendige transport en logistiek. Deze mobiele transporters zijn ideaal voor de moderne ondernemer. Daarnaast zijn de zijkanten van de E-ZI bedrukbaar en daarom perfect voor een rijdende reclame.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen