Ford Transit

Gemiddelde lease van €589 per maand

⬇️ Bereken direct je Ford Transit maandbedrag ⬇️

Heb je de Ford Transit van je dromen al gevonden? Vul dan de gegevens in voor een accurate berekening. Zo niet dan helpen wij je graag met het zoeken bij een van onze partners.


Wat zijn de voordelen van een Ford Transit leasen?

Het leasen van een nieuwe Ford Transit heeft meerdere voordelen. De belangrijkste is dat je niet aangetast wordt in de bedrijfsliquiditeit. Bij financial lease komt daarbij het voordeel dat je mobiliteit goed te budgetteren is. Je betaalt in dat geval namelijk een vast bedrag gedurende een vooraf vastgestelde looptijd.

Kan een freelancer of zzp’er ook een Ford Transit leasen?

Ook voor een kleine zelfstandige is het tegenwoordig mogelijk om een nieuwe Ford Transit te leasen. Zelfs voor de startende ondernemer zijn er lease oplossingen. Er zijn diverse financial en operational lease vormen met bijzondere voorwaarden. Wanneer je een aanvraag voor de Ford Transit bij ons indient gaan wij direct voor je op zoek naar de financierder die het beste bij jouw situatie past.

Voordelen van occasion lease Ford Transit

Als je een nieuwe Ford Transit koopt schrijft deze het eerste jaar het snelste af. De waardedaling begint al zodra je de nieuwe auto bij de dealer de showroom uitrijdt. Waarom zou je deze waardedaling voor jouw eigen rekening nemen? Je kunt een frisse jonge auto aanschaffen met weinig kilometers, terwijl iemand anders deze waardedaling voor je heeft opgevangen. Dit is de voornaamste reden waarom je beter een occasion kunt leasen ten opzicht van een nieuwe leaseauto.

Heb je een Ford Transit occasion op het oog? Vraag een offerte aan en dien deze bij ons in, wij gaan vervolgens het beste leasebedrag voor je bemiddelen.

1. Je mag de auto afschrijven
In tegenstelling tot operational lease ben je bij financial lease direct de eigennar. Dit betekend dat je het volledige bedrag van de Ford Transit direct op de balans van je bedrijf mag zetten. De kosten van je lease mag je gedurende de hele leaseperiode blijven afschrijven. Daarmee is de winst van je bedrijf lager. En dat zorgt voor nog meer belastingvoordeel. 

2. Je hebt recht op investeringsaftrek
Financial lease is zakelijk aftrekbaar. Als ondernemer mag je meestal gebruik maken van de investeringsaftrek. Dat is het bedrag dat je van je winst mag aftrekken als je spullen voor je bedrijf hebt gekocht.

3. Je hebt recht op renteaftrek
Puur gezien is een financial lease een zakelijke lening. Dus mag je rente aftrekken van je winst. 

4. Je mag extra btw terugvragen
Als je financial leaset, mag je bepaalde btw terugvragen. Dit kan je in een keer terugkrijgen. Dan hoef je geen btw over je maandbedrag te betalen. Je mag ook kosten voor onderhoud de Ford Transit, brandstof en wasbeurten aftrekken.

Is de Ford Transit niet jouw ideale auto? Dat is geen probleem! Wij kunnen alle auto's voor je laten financieren. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in en upload de offerte van de verkoper. Wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen