Horwin EK1

Lease vanaf €53 per maand / €1.89 per dag

Direct informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je lease aan, je ontvangt binnen 24 uur een voorstel ⬇️


Modern design, zachte contouren, schitterende kleuren – mode en luxe gecombineerd in één. Jong of oud, man of vrouw: de elektrische scooter EK1 van Horwin spreekt iedereen aan! De EK1 is ontworpen voor dagelijks gebruik en kan snel, elegant en voordelig zelfs grotere afstanden afleggen. Deze e-scooter is ruim. Hij kenmerkt zich door een ergonomische, doordachte en comfortabele zithouding.

De Horwin EK1 is beschikbaar in de kleuren oranje en mat blauw, mat zwart, wit en mint groen. De scooter is uitgerust met handige features zoals: LED-verlichting rondom, automatische licht uitschakel vertraging, cruise control, achteruitversnelling, helm opbergvak onder het zadel en een ergonomisch design.

Hoge vermogensnaafmotor, zichtbare sterke drijvende kracht. De HORWIN EK1 is uitgerust met een krachtige naafmotor van max. 2800W. De motor heeft een hoge energie-uitwisselingsefficiëntie met een laag stroomverbruik en verhoogt onmiddellijk de superaandrijfkracht.

De koplampen zijn voorzien van drie LED-lampen. Met hun heldere en witte licht snijden ze letterlijk door de duisternis. Een automatische uitschakelvertraging bij het uitschakelen van de verlichting verlicht de weg naar de garage of de voordeur voordat u afstapt.De automatische dagrijverlichting DRL verhoogt de veiligheid – vooral op regenachtige en mistige dagen.

Het LCD-display toont allerlei rij-informatie, rijgegevens zijn altijd beschikbaar. De displaykleuren zijn groen, blauw of geel en zijn afhankelijk van de snelheid waarmee u rijdt. Dit is de perfecte combinatie van mode en technologie.

De EK1-scooter is uitgerust met dubbele hydraulische schokdempers voor en achter. Ze bieden de rijder een uitstekende rijervaring – ongeacht de wegomstandigheden.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp