Opel Rocks-e

Gemiddelde lease van €208 per maand

⬇️ Bereken direct je Opel Rocks-e maandbedrag ⬇️

Heb je de Opel Rocks-e van je dromen al gevonden? Vul dan de gegevens in voor een accurate berekening. Zo niet dan helpen wij je graag met het zoeken bij een van onze partners.


De elektrische Opel Rocks Electric is de perfecte stadsauto met een opvallend design. De compacte afmetingen, de iconische Opel Vizor en deuren die nét even anders opengaan dan normaal maken de Opel Rocks Electric uniek. De Opel Rocks Electric heeft een actieradius tot wel 75km en binnen 3,5 uur is je auto weer helemaal opgeladen via het stopcontact thuis! De Opel Rocks Electric heeft een maximale snelheid van 45km/h, daarom valt de Opel Rocks Electric onder de brommobielen. Hierdoor heb je geen B-rijbewijs nodig en is de Opel Rocks Electric beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere rijders vanaf 16 jaar.

Ruimte voor alles

Met 260 liter aan flexibel inzetbare laadruimte (tot bovenzijde modulaire laadruimte) en een laadvermogen tot 140 kg heeft de Rocks Electric Kargo grote mogelijkheden en een kleine ‘footprint’. De laadruimte is van binnenuit of vanaf de straatkant te benaderen en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar, geschikt voor levering van pakketten tot pizza. Perfect voor ‘last mile delivery’!

Compact en wendbaar

Doe meer, met minder dat je tegenhoudt. De Rocks Electric Kargo heeft alles wat jouw bedrijf nodig heeft in één ‘bold and pure’ pakket. Een wendbare draaicirkel van 7,2 m, een vlotte 45 km/u als topsnelheid en een indrukwekkende actieradius tot 75 km betekent dat de Rocks Electric Kargo dé elektrische micro-bedrijfswagen is om lang mee te gaan.

Waarom een Opel Rocks-e

De Opel Rocks-e is een compacte en slimme,  elektrische City Car. Gemaakt als alternatief op de auto en bedoeld om wendbaar te zijn in een drukke stad. Veel van onze klanten rijden een Open Rocks-e om gemakkelijk naar hun klanten en afspraken te gaan. Daarnaast is het een prachtige secundaire arbeidsvoorwaarde voor werknemers.

Wat zijn de voordelen van een Opel Rocks-e leasen?

Het leasen van een nieuwe Opel Rocks-e heeft meerdere voordelen. De belangrijkste is dat je niet aangetast wordt in de bedrijfsliquiditeit. Bij financial lease komt daarbij het voordeel dat je mobiliteit goed te budgetteren is. Je betaalt in dat geval namelijk een vast bedrag gedurende een vooraf vastgestelde looptijd.

Kan een freelancer of zzp’er ook een Opel Rocks-e leasen?

Ook voor een kleine zelfstandige is het tegenwoordig mogelijk om een nieuwe Opel Rocks-e te leasen. Zelfs voor de startende ondernemer zijn er lease oplossingen. Er zijn diverse financial en operational lease vormen met bijzondere voorwaarden. Wanneer je een aanvraag voor de Opel Rocks-e bij ons indient gaan wij direct voor je op zoek naar de financierder die het beste bij jouw situatie past.

Voordelen van occasion lease Opel Rocks-e

Als je een nieuwe Opel Rocks-e koopt schrijft deze het eerste jaar het snelste af. De waardedaling begint al zodra je de nieuwe auto bij de dealer de showroom uitrijdt. Waarom zou je deze waardedaling voor jouw eigen rekening nemen? Je kunt een frisse jonge auto aanschaffen met weinig kilometers, terwijl iemand anders deze waardedaling voor je heeft opgevangen. Dit is de voornaamste reden waarom je beter een occasion kunt leasen ten opzicht van een nieuwe leaseauto.

Heb je een Opel Rocks-e occasion op het oog? Vraag een offerte aan en dien deze bij ons in, wij gaan vervolgens het beste leasebedrag voor je bemiddelen.

1. Je mag de auto afschrijven
In tegenstelling tot operational lease ben je bij financial lease direct de eigennar. Dit betekend dat je het volledige bedrag van de Opel Rocks-e direct op de balans van je bedrijf mag zetten. De kosten van je lease mag je gedurende de hele leaseperiode blijven afschrijven. Daarmee is de winst van je bedrijf lager. En dat zorgt voor nog meer belastingvoordeel. 

2. Je hebt recht op investeringsaftrek
Financial lease is zakelijk aftrekbaar. Als ondernemer mag je meestal gebruik maken van de investeringsaftrek. Dat is het bedrag dat je van je winst mag aftrekken als je spullen voor je bedrijf hebt gekocht.

3. Je hebt recht op renteaftrek
Puur gezien is een financial lease een zakelijke lening. Dus mag je rente aftrekken van je winst. 

4. Je mag extra btw terugvragen
Als je financial leaset, mag je bepaalde btw terugvragen. Dit kan je in een keer terugkrijgen. Dan hoef je geen btw over je maandbedrag te betalen. Je mag ook kosten voor onderhoud de Opel Rocks-e, brandstof en wasbeurten aftrekken.

Is de Opel Rocks-e niet jouw ideale auto? Dat is geen probleem! Wij kunnen alle auto's voor je laten financieren. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in en upload de offerte van de verkoper. Wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen