Opel Rocks-e

Gemiddelde lease van €208 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De elektrische Opel Rocks Electric is de perfecte stadsauto met een opvallend design. De compacte afmetingen, de iconische Opel Vizor en deuren die nét even anders opengaan dan normaal maken de Opel Rocks Electric uniek. De Opel Rocks Electric heeft een actieradius tot wel 75km en binnen 3,5 uur is je auto weer helemaal opgeladen via het stopcontact thuis! De Opel Rocks Electric heeft een maximale snelheid van 45km/h, daarom valt de Opel Rocks Electric onder de brommobielen. Hierdoor heb je geen B-rijbewijs nodig en is de Opel Rocks Electric beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere rijders vanaf 16 jaar.

Ruimte voor alles

Met 260 liter aan flexibel inzetbare laadruimte (tot bovenzijde modulaire laadruimte) en een laadvermogen tot 140 kg heeft de Rocks Electric Kargo grote mogelijkheden en een kleine ‘footprint’. De laadruimte is van binnenuit of vanaf de straatkant te benaderen en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar, geschikt voor levering van pakketten tot pizza. Perfect voor ‘last mile delivery’!

Compact en wendbaar

Doe meer, met minder dat je tegenhoudt. De Rocks Electric Kargo heeft alles wat jouw bedrijf nodig heeft in één ‘bold and pure’ pakket. Een wendbare draaicirkel van 7,2 m, een vlotte 45 km/u als topsnelheid en een indrukwekkende actieradius tot 75 km betekent dat de Rocks Electric Kargo dé elektrische micro-bedrijfswagen is om lang mee te gaan.

Waarom een Opel Rocks-e

De Opel Rocks-e is een compacte en slimme,  elektrische City Car. Gemaakt als alternatief op de auto en bedoeld om wendbaar te zijn in een drukke stad. Veel van onze klanten rijden een Open Rocks-e om gemakkelijk naar hun klanten en afspraken te gaan. Daarnaast is het een prachtige secundaire arbeidsvoorwaarde voor werknemers.

Veelgestelde vragen

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp