Riese & Müller Nevo4 GT Vario Kiox

Lease vanaf €143.6 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


De Riese & Müller Nevo4 GT Vario Kiox past bij jou als…

Je zowel in de drukke stad als op het platteland geregeld de fiets gebruikt, en op zoek bent naar een nieuwe elektrische fiets die jou kan vergezellen op al je grote en kleine afstanden. Of je de fiets nu gebruikt voor woon-werkverkeer of om je boodschappen mee te doen, de Nevo4 GT Vario Kiox is jouw keus. Deze e-bike is ook nog eens enorm comfortabel door de lage instap en de geveerde voorvork. Wat wil je nog meer?

Wat maakt de Riese & Müller Nevo4 GT Vario Kiox uniek?

Comfortabel en veelzijdig

De Nevo4 GT Vario Kiox blinkt niet slechts uit op één gebied, maar kan voor meerdere doeleinden prima gebruikt worden. Een veelzijdige fiets die onder alle omstandigheden comfortabel is, is niet zo makkelijk te vinden. Toch is deze Riese & Müller fiets tijdens zowel lange als korte ritten lekker comfortabel, dankzij de lage instap en de geveerde voorvork. De lage instap zorgt ervoor dat je zonder moeite op en af kunt stappen. Tijdens de rit worden schokken van oneffenheden moeiteloos gedempt door de verende voorvork.

Onderhoudsvriendelijke riemaandrijving

De Nevo4 GT Vario Kiox is ook een zeer onderhoudsvriendelijke elektrische fiets. Deze uitvoering is namelijk uitgerust met een Gates CDX riemaandrijving. Omdat je deze niet hoeft te smeren heb je eigenlijk geen omkijken naar je fiets. Daarnaast gaat een riemaandrijving tot wel 3 keer langer mee dan een ketting. Verder is de Nevo4 GT Vario Kiox uitvoering uitgerust met een Enviolo traploze versnellingsnaaf. Je kunt daardoor altijd een weerstand instellen die comfortabel fietst.

Bosch middenmotor met smart system

Om jou altijd te voorzien van een krachtig steuntje in de rug is de Nevo4 uitgerust met een Bosch Performance Line CX middenmotor. Dit is de meest krachtige motor uit de Bosch collectie en heeft 85 Nm trekkracht. Je trekt daardoor altijd snel op bij het stoplicht en ook een heuveltje kan jou niet tegenhouden. Met de 750 Wh accu heb je een grote actieradius. De elektrische systemen bestuur je met de Kiox display. Verder beschikt de Nevo4 over het Bosch Smart System. Hiermee zijn je accu, display en motor volledig verbonden. Je kunt alle functies van dit smart systeem bedienen via de eBike Flow-app op je smartphone.

Sportieve houding met comfort

Om de Nevo4 helemaal af te maken is de fiets uitgerust met een sportief stuur en een Cane Creak Thudbuster verende zadelpen. Ondanks de sportieve zithouding heb je daardoor het nodige comfort. Daarnaast heeft de Nevo4 GT Vario Kiox extra brede Schwalbe banden voor uitstekende grip en extra comfort.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp