Riese & Müller Nevo4 GT Vario Kiox

Gemiddelde lease van €143.6 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Riese & Müller Nevo4 GT Vario Kiox past bij jou als…

Je zowel in de drukke stad als op het platteland geregeld de fiets gebruikt, en op zoek bent naar een nieuwe elektrische fiets die jou kan vergezellen op al je grote en kleine afstanden. Of je de fiets nu gebruikt voor woon-werkverkeer of om je boodschappen mee te doen, de Nevo4 GT Vario Kiox is jouw keus. Deze e-bike is ook nog eens enorm comfortabel door de lage instap en de geveerde voorvork. Wat wil je nog meer?

Wat maakt de Riese & Müller Nevo4 GT Vario Kiox uniek?

Comfortabel en veelzijdig

De Nevo4 GT Vario Kiox blinkt niet slechts uit op één gebied, maar kan voor meerdere doeleinden prima gebruikt worden. Een veelzijdige fiets die onder alle omstandigheden comfortabel is, is niet zo makkelijk te vinden. Toch is deze Riese & Müller fiets tijdens zowel lange als korte ritten lekker comfortabel, dankzij de lage instap en de geveerde voorvork. De lage instap zorgt ervoor dat je zonder moeite op en af kunt stappen. Tijdens de rit worden schokken van oneffenheden moeiteloos gedempt door de verende voorvork.

Onderhoudsvriendelijke riemaandrijving

De Nevo4 GT Vario Kiox is ook een zeer onderhoudsvriendelijke elektrische fiets. Deze uitvoering is namelijk uitgerust met een Gates CDX riemaandrijving. Omdat je deze niet hoeft te smeren heb je eigenlijk geen omkijken naar je fiets. Daarnaast gaat een riemaandrijving tot wel 3 keer langer mee dan een ketting. Verder is de Nevo4 GT Vario Kiox uitvoering uitgerust met een Enviolo traploze versnellingsnaaf. Je kunt daardoor altijd een weerstand instellen die comfortabel fietst.

Bosch middenmotor met smart system

Om jou altijd te voorzien van een krachtig steuntje in de rug is de Nevo4 uitgerust met een Bosch Performance Line CX middenmotor. Dit is de meest krachtige motor uit de Bosch collectie en heeft 85 Nm trekkracht. Je trekt daardoor altijd snel op bij het stoplicht en ook een heuveltje kan jou niet tegenhouden. Met de 750 Wh accu heb je een grote actieradius. De elektrische systemen bestuur je met de Kiox display. Verder beschikt de Nevo4 over het Bosch Smart System. Hiermee zijn je accu, display en motor volledig verbonden. Je kunt alle functies van dit smart systeem bedienen via de eBike Flow-app op je smartphone.

Sportieve houding met comfort

Om de Nevo4 helemaal af te maken is de fiets uitgerust met een sportief stuur en een Cane Creak Thudbuster verende zadelpen. Ondanks de sportieve zithouding heb je daardoor het nodige comfort. Daarnaast heeft de Nevo4 GT Vario Kiox extra brede Schwalbe banden voor uitstekende grip en extra comfort.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3315 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen