Silence S04

Gemiddelde lease van €326 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Silence S04: de meest voordelige elektrische microcar

In de wereld van elektrische microcars schittert de Silence S04 als geen ander. Hij is niet zomaar een elektrische microcar; hij is een klasse apart. Met zijn opvallende design en luxe snufjes steelt hij moeiteloos de show. Elektrische ramen, een ruime bagageruimte en zelfs een optionele airco maken elke rit een comfortabel feestje.

175 kilometer bereik en opladen via normaal stopcontact

Met een volle lading kan je tot wel 175 kilometer cruisen – dat is net zo ver als een ritje van Amsterdam naar Rotterdam en weer terug! En het beste van alles? Je hebt geen speciale laadpaal nodig om hem op te laden. De batterij is uitneembaar en heeft handige wieltjes, waardoor je hem moeiteloos naar het dichtstbijzijnde stopcontact in huis of op het werk rolt. Maar als je liever oplaadt bij een laadpaal, kan dat natuurlijk ook!

Parkeerproblemen? Niet met de Silence S04!

Met afmetingen van slechts 2.2m x 1.2m x 1.5m biedt hij verrassend veel ruimte voor bagage, je trouwe viervoeter en zelfs een extra passagier. En het wordt nog beter: dankzij zijn compacte formaat parkeer je de S04 moeiteloos, zelfs in de drukste binnensteden waar parkeerplaatsen schaars zijn en elk plekje telt!

Met de Silence S04 heb je letterlijk altijd controle

Dankzij de handige app ontgrendel je het slot van je citycar op afstand, zodat je vrienden, familie of zelfs je buurman een ritje kunnen maken terwijl jij er niet bent. En wat dacht je van een aangenaam klimaat voordat je instapt? Met een simpele tik op je smartphone zet je de airconditioning aan voor een heerlijk verfrissende rit. En dat is nog niet alles – met de app houd je altijd een oogje op de batterijstatus van je Silence S04.

(bijna) iedereen mag erin rijden

Om in de Silence S04 te mogen rijden heb je een rijbewijs of een scooter/brommer rijbewijs nodig. Je mag daarom al in de Silence rijden vanaf 16 jaar, zo kan iedereen in het gezin in deze hippe microcar rijden.

Silence S04-citycar: de grootste voordelen op een rij

 • Een luxe design en hoogwaardige materialen
 • Een actieradius van maar liefst 175 kilometer
 • Een grote laadruimte
 • Overal op te laden via elk stopcontact (laden via laadpaal kan ook)
 • Elektrische ramen, verwarming en optioneel airconditioning
 • Makkelijk te parkeren dankzij compacte formaat
 • Het slot ontgrendelen en de airco activeren via de app
 • De elektrische brommobiel delen via de app met jouw inner circle
 • In de app alle informatie over je S04 inzien
 • Geen autorijbewijs nodig
 • 1 jaar gratis mobiliteitsgarantie

Wanneer je nu een Silence S04 via Leasemax aanschaft, krijg je een jaar lang gratis mobiliteitsgarantie. Dit houdt in dat je overal in Europa snel geholpen wordt om weer de weg op te gaan wanneer er onverhoopt iets mankeert aan jouw Silence S04.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen