Lease de elektrische mobiliteit via World of eMobility

Vrijblijvende prijsopgave

World of eMobility heeft een breed aanbod aan perfecte elektrische oplossingen die zijn opgewassen tegen alle moderne uitdagingen. Dit laat World of eMobility zien op hun evenementen waarbij je al deze nieuwe manieren van vervoer zelf kan uitproberen. Leasemax verzorgt alle financiële leaseaanvragen van World of eMobility en is ook al jaren trotse partner. 


Binnen enkele dagen een voorstel

Meer gemak, dat zouden wij allemaal moeten hebben. Wie sneller innoveert dan zijn concurrent maakt grote zakelijke stappen. 

Leasemax verzorgt alle financiële leaseaanvragen die je op de jaarlijkse beurs van World of eMobility kan bekijken. Geef aan wat en hoeveel de aanschafwaarde van jouw lease is en wij zoeken de beste financiele partner voor je. 

Interessante artikelen

Alle elektrische fietsen van Bimas voordelig leasen

Met Leasemax is het nu mogelijk om de Bimas eCargo 3.3 Premium te [...]

Read more
Vacature: Inbound Sales / Lease adviseur

Wil jij een kans maken om als tussenpersoon verantwoordelijk te zijn voor honderden [...]

1 Reactie

Read more
Waarom je bezorgfietsen beter kan leasen dan kopen

Als u op zoek bent naar een betaalbare manier om uw bezorgingsdienst te [...]

Read more

Waarom leasen via Leasemax?

Leasemax is de specialist voor financial lease voor elektrische fietsen en andere urban mobility. Een aanvraag bij Leasemax is niet alleen super makkelijk in te dienen, je krijgt ook nog eens binnen 24 uur een reactie + tijdelijk lease voorstel. Het enige dat je hoeft te doen is het aanvraagformulier op de pagina van jouw favorite product in te vullen. 

In tegenstelling tot de veel duurdere operational lease is financial lease veel goedkoper en ben je direct eigenaar van het voertuig.