Coast Cycles Amsterdam

Fietsen is niet langer alleen een middel om van A naar B te komen. Het is een levensstijl, een manier om te genieten van de natuur en avontuur op te zoeken. En als het gaat om fatbikes, de stoere en robuuste tweewielers die terreinen trotseren waar andere fietsen niet kunnen komen, is Coast Cycles een naam die vaak genoemd wordt. Maar wist je dat je nu de nieuwste elektrische fatbikes van Coast Cycles kunt leasen via Leasemax?

Leasemax en Coast Cycles hebben al jaren een solide partnerschap opgebouwd. Leasemax, een gerenommeerde tussenpersoon voor financiële leases, heeft zich bewezen als een betrouwbare partner die zich richt op het aanbieden van flexibele en aantrekkelijke leaseopties. Coast Cycles, aan de andere kant, staat bekend om zijn hoogwaardige fatbikes en innovatieve ontwerpen. Samen hebben ze een samenwerking gecreëerd waar fietsliefhebbers kunnen profiteren van de nieuwste technologieën zonder een grote investering te doen.

Dankzij de nauwe samenwerking tussen Coast Cycles en Leasemax heb je nu de mogelijkheid om het volledige aanbod van Coast Cycles te leasen via Leasemax. Of je nu een ervaren fietser bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om de stad te verkennen, er is altijd een fatbike die aan jouw behoeften voldoet. Door te leasen via Leasemax kun je genieten van de nieuwste modellen en technologieën zonder je zorgen te maken over grote eenmalige betalingen.

Het meest opwindende aspect van de samenwerking tussen Coast Cycles en Leasemax is dat je nu voor een klein maandbedrag op de nieuwste elektrische fatbikes kunt rijden. Deze elektrische fatbikes combineren de kracht van elektrische ondersteuning met de robuustheid van een fatbike, waardoor je moeiteloos elk terrein kunt verkennen. Of je nu door zanderige duinen wilt rijden, over besneeuwde paden wilt glijden of gewoon je dagelijkse woon-werkverkeer wilt verbeteren, met een geleasede elektrische fatbike van Coast Cycles ben je altijd in beweging.

Direct informatie aanvragen

⬇️ Vraag direct je lease aan, je ontvangt binnen 24 uur een voorstel ⬇️


Coast Cycles Amsterdam
Vijzelgracht 7
Amsterdam Nederland