J2 Scooters B.V.

J2 Scooters, een bekende naam in de wereld van fietsenwinkels, scooterwinkels en motorspeciaalzaken in Utrecht heeft een nauwe samenwerking tot stand gebracht met Leasemax, een gerenommeerde tussenpersoon voor financiële leases. Deze samenwerking biedt klanten de mogelijkheid om op een gemakkelijke en betaalbare manier hun droomvoertuig te leasen.

Wat deze samenwerking zo bijzonder maakt, is dat Leasemax en J2 Scooters hand in hand werken om klanten een naadloze en probleemloze lease-ervaring te bieden. J2 Scooters fungeert als een onafhankelijke partner die zelfstandig alle voertuigen monteert en waar nodig levert. Bovendien kunnen klanten ervoor kiezen om hun nieuwe aanwinst af te halen bij J2 Scooters, waardoor het ophalen van het voertuig een persoonlijk tintje krijgt.

Het volledige assortiment van J2 Scooters is nu beschikbaar om te leasen via Leasemax. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste elektrische fatbike, een trendy scooter of een krachtige motor, je kunt nu genieten van de voordelen van leasen. Met aantrekkelijke leasepakketten kunnen klanten voor een klein maandbedrag de nieuwste elektrische fatbikes, scooters en motoren rijden.

Deze samenwerking tussen J2 Scooters en Leasemax biedt klanten de vrijheid om hun droomvoertuig te bezitten zonder dat ze meteen het volledige aankoopbedrag hoeven te betalen. Leasen stelt mensen in staat om op een budgetvriendelijke manier van hoogwaardige voertuigen te genieten, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en prestaties.

Direct informatie aanvragen

⬇️ Vraag direct je lease aan, je ontvangt binnen 24 uur een voorstel ⬇️


J2 Scooters B.V.
Ambachtsweg 23
Utrecht 3542 DE
The Netherlands