Gazelle Makki Load

Gemiddelde lease van €94 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Gazelle Makki Load is een elektrische bakfiets ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Dit maakt de Makki Load geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets die garant staat voor veel comfort, gemak en fietsplezier! De veilige bak met hoge randen biedt extra bescherming voor de kinderen. De bakfiets is voorzien van een eenvoudig te bedienen kickstand standaard en een krachtige Bosch Performance middenmotor. Standaard uitgerust met een 400 Wh accu (40 – 90 km), maar je hebt bij deze fiets ook de mogelijkheid om een krachtigere accu te bestellen. Met de Makki Load is het heerlijk fietsen dankzij de onderhoudsvrije belt drive en het traploze versnellingssysteem.

De Gazelle Makki Load is ook verkrijgbaar in een Connect uitvoering. Dit model heet de Gazelle Makki Load Connect en is voorzien van een GPS-chip waardoor je de bakfiets kunt volgen vanaf de Gazelle Connected App. Zo kan je de bakfiets traceren en ontvang je meldingen als de fiets wordt verplaatst.

Krachtige Bosch Performance middenmotor
De Bosch Performance middenmotor is een krachtige en dynamische motor waarmee u moeiteloos lange afstanden aflegt. Een volgeladen bak of een steile helling is geen probleem voor deze Bosch middenmotor. De motor is in het midden van de fiets bij de trapas geplaatst, dit zorgt voor extra stabiliteit.

Genoeg ruimte in de stevige bak
De bak van de Gazelle Makki Load is heerlijk ruim en is voorzien van veilige riempjes met een driepuntsgordel. De bak is gemaakt van EPP (Expanded Polypropylene) materiaal wat veel minder hard is dan hout. Het materiaal is lichter en schokabsorberend, maar daarnaast ook steviger en duurzamer. Dankzij de lage instap met een ‘trede’ kunnen de kinderen gemakkelijk zelf in- en uitstappen. Met het dubbele standaard kan je de fiets veilig parkeren.

Onderhoudsvrije onderdelen
De Gazelle Makki Load is voorzien van een onderhoudsarme riemaandrijving. Dankzij deze riemaandrijving fiets je ook extra licht en geruisloos. Met het Enviolo traploze versnellingssysteem vind je altijd een passende versnelling. Deze versnelling is verwerkt in de naaf en daardoor onderhoudsarm.

Kies de actieradius die bij jou past
Deze elektrische bakfiets van Gazelle is standaard uitgerust met een 400 Wh accu. Hiermee kan je 40 tot 90 kilometer fietsen. Wil je meer kilometers maken met een volle accu? Je hebt de mogelijkheid om een 500 Wh accu bij deze fiets te bestellen, hiermee kan je 50 tot 110 kilometer fietsen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3790 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen