Gazelle Makki Load

Gemiddelde lease van €94 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Gazelle Makki Load is een elektrische bakfiets ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Dit maakt de Makki Load geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets die garant staat voor veel comfort, gemak en fietsplezier! De veilige bak met hoge randen biedt extra bescherming voor de kinderen. De bakfiets is voorzien van een eenvoudig te bedienen kickstand standaard en een krachtige Bosch Performance middenmotor. Standaard uitgerust met een 400 Wh accu (40 – 90 km), maar je hebt bij deze fiets ook de mogelijkheid om een krachtigere accu te bestellen. Met de Makki Load is het heerlijk fietsen dankzij de onderhoudsvrije belt drive en het traploze versnellingssysteem.

De Gazelle Makki Load is ook verkrijgbaar in een Connect uitvoering. Dit model heet de Gazelle Makki Load Connect en is voorzien van een GPS-chip waardoor je de bakfiets kunt volgen vanaf de Gazelle Connected App. Zo kan je de bakfiets traceren en ontvang je meldingen als de fiets wordt verplaatst.

Krachtige Bosch Performance middenmotor
De Bosch Performance middenmotor is een krachtige en dynamische motor waarmee u moeiteloos lange afstanden aflegt. Een volgeladen bak of een steile helling is geen probleem voor deze Bosch middenmotor. De motor is in het midden van de fiets bij de trapas geplaatst, dit zorgt voor extra stabiliteit.

Genoeg ruimte in de stevige bak
De bak van de Gazelle Makki Load is heerlijk ruim en is voorzien van veilige riempjes met een driepuntsgordel. De bak is gemaakt van EPP (Expanded Polypropylene) materiaal wat veel minder hard is dan hout. Het materiaal is lichter en schokabsorberend, maar daarnaast ook steviger en duurzamer. Dankzij de lage instap met een ‘trede’ kunnen de kinderen gemakkelijk zelf in- en uitstappen. Met het dubbele standaard kan je de fiets veilig parkeren.

Onderhoudsvrije onderdelen
De Gazelle Makki Load is voorzien van een onderhoudsarme riemaandrijving. Dankzij deze riemaandrijving fiets je ook extra licht en geruisloos. Met het Enviolo traploze versnellingssysteem vind je altijd een passende versnelling. Deze versnelling is verwerkt in de naaf en daardoor onderhoudsarm.

Kies de actieradius die bij jou past
Deze elektrische bakfiets van Gazelle is standaard uitgerust met een 400 Wh accu. Hiermee kan je 40 tot 90 kilometer fietsen. Wil je meer kilometers maken met een volle accu? Je hebt de mogelijkheid om een 500 Wh accu bij deze fiets te bestellen, hiermee kan je 50 tot 110 kilometer fietsen.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp

Leasen voor startende en ervaren ondernemers

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het aanvragen van een lease voor je elektrische fiets kan een zenuwslopende bezigheid zijn. Leasemax helpt je tijdens de gehele aanvraag en vertaalt alle bankzaken in mensentaal. Leasen via Leasemax is super makkelijk en zonder allemaal extra werk.

Vrijblijvende aanvraag indienen