Cowboy Classic

Gemiddelde lease van €92.10 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Cowboy Classic Performance Black edition met riemaandrijving is de meest geavanceerde uitvoering van het herenmodel Classic met Cowboy Connect en AdaptivePower software. De slechts 19 kilogram wegende elektrische herenfiets met actieve zichthouding is een echte blikvanger. De hoogwaardige materialen (zowel aan de oppervlakte als binnenin), waaronder de eenvoudig uitneembare accu brengen je in stijl naar je plek van bestemming. Plaats de opgeladen accu simpelweg in het frame en je bent klaar om te gaan en rijden waar je maar wil.

De geavanceerde Connect technologie van Cowboy maakt het mogelijk een ultiem connected e-bike te creëren en optimaal te presteren. Daardoor beschik je over functies als Google Navigatie, Social Fitness en Find My Bike/GPS Tracking. Ook kan je de beste route inzien (Clear Air Mapping), je ritten delen met vrienden en bekenden (Share My Ride) en meldingen ontvangen wanneer je Cowboy zonder jouw aanwezigheid beweegt (Crash Detection) of wanneer het tijd is om op te laden/over te schakelen naar de Eco-power stand (Voorspellende Meldingen). Via de persoonlijke Cowboy App (voor iOS en Android) kun je ook veilig digitaal de e-bike vergrendelen en ontgrendelen. De Performance serie is tot slot uitgerust met een draadloze smartphonelader en LED batterij-indicator.

Hoogwaardige custom made elementen
Kwaliteit weet Cowboy te waarborgen door enkele custom made elementen te verwerken in hun elektrische fietsen. Zo zijn de 250W geïntegreerde achterwielmotor, 47mm anti-lek banden, de uitneembare 360Wh accu en het gehele frame Cowboy custom made gemaakt om een stijlvolle en de beste cruiseachtige rijervaring te kunnen bieden. Mede dankzij een hoge overbrengingsverhouding kun je zo’n 40 tot 80 kilometer ondersteund fietsen op een volle accu, welke met de standaard meegeleverde snel lader in minder dan 3 uur is opgeladen.

Veelgestelde vragen

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp