Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 Automatic

Gemiddelde lease van €102 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 Automatic

De bakfiets uit Copenhagen die ontworpen is met de voordelen van een driewiel bakfiets maar toch het rijgedrag van een tweewiel elektrische bakfiets heeft. Voeg daar een krachtige en geruisloze midden-motor aan toe en je hebt een fiets met een super hoge fun-factor en super rijeigenschappen die elke bakfiets ervaring overtreft. Deze fiets zal je dagelijkse leven flink veranderen.

De Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 Automatic is een snelle en sportieve bakfiets waarmee je makkelijk met 20-30km/h kunt cruisen. Door het tilt-systeem hebben oneffenheden in het parcour geen invloed op je snelheid en staat de bakfiets veel stabieler op de weg.

Je kan de Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 Automatic in zowel de Automatic (zonder te schakelen) of Vario (zelf schakelen krijgen zowel als in de kleuren zwart en wit.

EXTRA OPTIES:

Dual Battery 1000W (2x 500W accu)
BOX met deurtje
HOOD een degelijke, waterdichte en kleurvaste regenkap met ingang aan de voor- en achterkant en sky-view venster aan de bovenkant
Flat cover oprolbaar afdekzijl
Child pack. 2 x 3-puntsgordels met zacht en comfortabel waterdicht kunstleren zitje met rugsteun
Glovebox
Parking cover

Veelgestelde vragen

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp