Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 Automatic

Lease vanaf €102 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 Automatic

De bakfiets uit Copenhagen die ontworpen is met de voordelen van een driewiel bakfiets maar toch het rijgedrag van een tweewiel elektrische bakfiets heeft. Voeg daar een krachtige en geruisloze midden-motor aan toe en je hebt een fiets met een super hoge fun-factor en super rijeigenschappen die elke bakfiets ervaring overtreft. Deze fiets zal je dagelijkse leven flink veranderen.

De Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 Automatic is een snelle en sportieve bakfiets waarmee je makkelijk met 20-30km/h kunt cruisen. Door het tilt-systeem hebben oneffenheden in het parcour geen invloed op je snelheid en staat de bakfiets veel stabieler op de weg.

Je kan de Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 Automatic in zowel de Automatic (zonder te schakelen) of Vario (zelf schakelen krijgen zowel als in de kleuren zwart en wit.

EXTRA OPTIES:

Dual Battery 1000W (2x 500W accu)
BOX met deurtje
HOOD een degelijke, waterdichte en kleurvaste regenkap met ingang aan de voor- en achterkant en sky-view venster aan de bovenkant
Flat cover oprolbaar afdekzijl
Child pack. 2 x 3-puntsgordels met zacht en comfortabel waterdicht kunstleren zitje met rugsteun
Glovebox
Parking cover

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp