Qwic Premium MN7D Dames

Gemiddelde lease van €91.63 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Premium MN7D heeft een sterke middenmotor van 65 Nm (Newtonmeter) koppel, hiermee maak je makkelijk lange en stevige fietstochten. De accu van de Premium MN7D zit verwerkt in de bagagedrager, de accu plaats je eenvoudig en haal je er ook met gemak uit.

Opties voor batterijen
417 Wh accu → gemiddeld 70 km (standaard inbegrepen)
625 Wh accu → gemiddeld 100 km
756 Wh accu → gemiddeld 120 km

De Premium MN7D heeft een Nexus naafversnelling met 7 versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling. De Premium MN7D is ontworpen met een kettingaandrijving, waarvan de fietsketting omhuld is door een gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsarm.De Premium MN7D heeft een verende Suntour voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium MN7D. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp

Leasen voor startende en ervaren ondernemers

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het aanvragen van een lease voor je elektrische fiets kan een zenuwslopende bezigheid zijn. Leasemax helpt je tijdens de gehele aanvraag en vertaalt alle bankzaken in mensentaal. Leasen via Leasemax is super makkelijk en zonder allemaal extra werk.

Vrijblijvende aanvraag indienen