Coast Cycles Buzzraw Pro

Gemiddelde lease van €92 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Heb je al gehoord van de Coast Cycles Buzzraw Pro? Dit is een echte beest van een fiets die gebouwd is voor avonturiers die de wereld willen verkennen op twee wielen. Deze fiets is niet zomaar een gewone fiets. Het is een krachtige en robuuste elektrische fiets die ontworpen is om alle soorten terrein aan te kunnen.

Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegering, waardoor het lichtgewicht is en makkelijk te hanteren. De fiets is ook uitgerust met een krachtige midden-motor meer dan genoeg vermogen levert, waardoor je de snelheid en behendigheid hebt om elke heuvel of ruw terrein aan te pakken. De Coast Cycles Buzzraw PRO heeft een grote batterij die tot 80 kilometer actierafius biedt, zodat je de hele dag kunt verkennen zonder je zorgen te maken over het opraken van stroom.

Kortom, de Coast Cycles Buzzraw Pro is een ongelooflijke fiets die perfect is voor avonturiers en thrill-seekers. Het is goed gebouwd, krachtig en veelzijdig en het zal je zeker een onvergetelijke rijervaring bezorgen. Waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je Buzzraw Pro en begin de wereld te verkennen als nooit tevoren!

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3790 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen