Coast Cycles Buzzraw Pro

Gemiddelde lease van €92 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Heb je al gehoord van de Coast Cycles Buzzraw Pro? Dit is een echte beest van een fiets die gebouwd is voor avonturiers die de wereld willen verkennen op twee wielen. Deze fiets is niet zomaar een gewone fiets. Het is een krachtige en robuuste elektrische fiets die ontworpen is om alle soorten terrein aan te kunnen.

Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegering, waardoor het lichtgewicht is en makkelijk te hanteren. De fiets is ook uitgerust met een krachtige midden-motor meer dan genoeg vermogen levert, waardoor je de snelheid en behendigheid hebt om elke heuvel of ruw terrein aan te pakken. De Coast Cycles Buzzraw PRO heeft een grote batterij die tot 80 kilometer actierafius biedt, zodat je de hele dag kunt verkennen zonder je zorgen te maken over het opraken van stroom.

Kortom, de Coast Cycles Buzzraw Pro is een ongelooflijke fiets die perfect is voor avonturiers en thrill-seekers. Het is goed gebouwd, krachtig en veelzijdig en het zal je zeker een onvergetelijke rijervaring bezorgen. Waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je Buzzraw Pro en begin de wereld te verkennen als nooit tevoren!

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp

Leasen voor startende en ervaren ondernemers

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het aanvragen van een lease voor je elektrische fiets kan een zenuwslopende bezigheid zijn. Leasemax helpt je tijdens de gehele aanvraag en vertaalt alle bankzaken in mensentaal. Leasen via Leasemax is super makkelijk en zonder allemaal extra werk.

Vrijblijvende aanvraag indienen