Coast Cycles Buzzraw Pro

Lease vanaf €92 per maand / €2.96 per dag

Direct informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je lease aan, je ontvangt binnen 24 uur een voorstel ⬇️


Heb je al gehoord van de Coast Cycles Buzzraw Pro? Dit is een echte beest van een fiets die gebouwd is voor avonturiers die de wereld willen verkennen op twee wielen. Deze fiets is niet zomaar een gewone fiets. Het is een krachtige en robuuste elektrische fiets die ontworpen is om alle soorten terrein aan te kunnen.

Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegering, waardoor het lichtgewicht is en makkelijk te hanteren. De fiets is ook uitgerust met een krachtige midden-motor meer dan genoeg vermogen levert, waardoor je de snelheid en behendigheid hebt om elke heuvel of ruw terrein aan te pakken. De Coast Cycles Buzzraw PRO heeft een grote batterij die tot 80 kilometer actierafius biedt, zodat je de hele dag kunt verkennen zonder je zorgen te maken over het opraken van stroom.

Kortom, de Coast Cycles Buzzraw Pro is een ongelooflijke fiets die perfect is voor avonturiers en thrill-seekers. Het is goed gebouwd, krachtig en veelzijdig en het zal je zeker een onvergetelijke rijervaring bezorgen. Waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je Buzzraw Pro en begin de wereld te verkennen als nooit tevoren!

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp