Toont alle 15 resultaten

Lease v.a.  143,60/mnd
Lease v.a.  93,75/mnd
Lease v.a.  68,00/mnd
Lease v.a.  123,49/mnd
Lease v.a.  143,60/mnd
Lease v.a.  123,49/mnd
Lease v.a.  143,60/mnd
Lease v.a.  79,90/mnd
Lease v.a.  143,60/mnd
Lease v.a.  82,90/mnd
Lease v.a.  69,90/mnd
Lease v.a.  69,90/mnd
Lease v.a.  123,49/mnd
Lease v.a.  123,49/mnd
Lease v.a.  123,49/mnd

Wat moet je weten over het leasen van een Super73?

Super73 is een van de eerste fatbike fabrikanten in de wereld. Ontstaan in California maar veel populairder in Europa dan aan de andere kant van de oceaan. Je herkent de Super73 elektrische fatbikes aan hun dikke banden en is het perfecte cross-over voertuig voor wanneer je liever niet op de brommer zit maar ook een standaard ebike wilt rijden. Omdat de elektrische fatbike een fiets is, moet er altijd getrapt worden om ondersteuning te krijgen, een optionele gashendel is mogelijk maar alleen bij gebruik op eigen terrein.

Wat is de beste Super73 om te leasen?

De beste elektrische fatbike is de fatbike die het beste bij jouw wensen aansluit. Alvorens je overgaat tot het aanschaffen van een elektrische fatbike is het verstandig om eerst een lease offerte aan te vragen, wij helpen je dan met de beste keuze.

Jazeker! Het is mogelijk om een eigen gevonden elektrische fiets bij ons te leasen. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding hebt ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een concurrerend voorstel doen.

Ja, iedereen en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Leasemax een vrijblijvende lease-aanvraag indienen. Deze aanvraag doe je gemakkelijk online en je krijgt binnen een dag al een reactie.

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.