SUPER73-S2 Hudson Blue

Gemiddelde lease van €123.49 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Maak kennis met de Super73 S2 in de kleur Hudson Blue

Als je op zoek bent naar een fiets waar je op gezien mag worden is de S2 van Super73 de perfecte fiets voor jou. De dikke banden en motor-achtige uiterlijk maken deze fiets niet alleen speciaal om te zien maar ook om te rijden.

Wat maakt de Super73 Hudson Blue zo speciaal?

Door het 6065/7071 aluminium legering frame (waar ook vliegtuigen van worden gemaakt) is de fiets een stuk lichter dan je zou verwachten en ook nog eens roest- en corrosiebestendig voor zorgeloos rijden onder alle omstandigheden. Om kabelwarboel tot een minimum te beperken, is de S2 voorzien van interne kabelgeleiding die de bedrading binnen het frame helpt verbergen en beschermen. De Super73-S2 is er in één maat. Met een zithoogte van 31″, een verstelbaar stuur en een maximaal draaggewicht van 150kg d is de Super73-S2 ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan rijders van 1 meter lang tot 1,80 meter lang waar zelfs nog een bijrijder achterop kant.

De voorvork is voorzien van een instelbare voorvering die iedere rit aangenaam maakt. Je kan ervoor kiezen om de vering sterk of juist smoooth in te stellen waardoor je met gemak over ieder wegdek kan rijden. De Super73-S2 is voorzien van de gloednieuwe BDGR-band. Met een breedte van 5 inch is de gloednieuwe BDGR-band de breedste en meest agressieve 20-inch vette all-terrainband in zijn klasse. De BDGR is de eerste band die de constructiemethoden van motorfiets- en fietsbanden combineert Het gepatenteerde loopvlakpatroon is ontworpen om de tractie te verbeteren, het weggeluid te verminderen en de stabiliteit te verhogen, zowel op de weg als in het terrein.

De Super73 S2 fietsen hebben een borstelloze naafmotor in het achterwiel die tot wel 2000W piekvermogen kunnen leveren, norminaal is 250W waardoor je op deze fiets zonder verzekering, rijbewijs en in ieder EU land mag rijden.

De afneembare batterij van wel 960wh is een van de grootste in het fatbike segment. Door deze enorme batterij kan je tot wel 120 kilometer ver fietsen in eco modus. De Super73 S2 heeft ingebouwde voor-en achterverlichting welke met 630 lumen het volledige fietspad zal verlichten.

Hoe wordt de Super73 S2 Hudson Blue bezorgd?

De Super73 S2 wordt door onze fietsenmakers gemonteerd, gecontroleerd en vervoerd zodat jij de fiets rijklaar thuis of op het werk kan laten leveren. De leverdatum varieert maar wordt op deze pagina ingeschat, vaak leveren wij eerder dan aangegeven. De fiets wordt geleverd door onze eigen vervoerder en je krijg een indicatie van tijdstip nadat de bestelling is geassembleerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3315 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen