SUPER73-S2 Hudson Blue

Lease vanaf €123.49 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


Maak kennis met de Super73 S2 in de kleur Hudson Blue

Als je op zoek bent naar een fiets waar je op gezien mag worden is de S2 van Super73 de perfecte fiets voor jou. De dikke banden en motor-achtige uiterlijk maken deze fiets niet alleen speciaal om te zien maar ook om te rijden.

Wat maakt de Super73 Hudson Blue zo speciaal?

Door het 6065/7071 aluminium legering frame (waar ook vliegtuigen van worden gemaakt) is de fiets een stuk lichter dan je zou verwachten en ook nog eens roest- en corrosiebestendig voor zorgeloos rijden onder alle omstandigheden. Om kabelwarboel tot een minimum te beperken, is de S2 voorzien van interne kabelgeleiding die de bedrading binnen het frame helpt verbergen en beschermen. De Super73-S2 is er in één maat. Met een zithoogte van 31″, een verstelbaar stuur en een maximaal draaggewicht van 150kg d is de Super73-S2 ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan rijders van 1 meter lang tot 1,80 meter lang waar zelfs nog een bijrijder achterop kant.

De voorvork is voorzien van een instelbare voorvering die iedere rit aangenaam maakt. Je kan ervoor kiezen om de vering sterk of juist smoooth in te stellen waardoor je met gemak over ieder wegdek kan rijden. De Super73-S2 is voorzien van de gloednieuwe BDGR-band. Met een breedte van 5 inch is de gloednieuwe BDGR-band de breedste en meest agressieve 20-inch vette all-terrainband in zijn klasse. De BDGR is de eerste band die de constructiemethoden van motorfiets- en fietsbanden combineert Het gepatenteerde loopvlakpatroon is ontworpen om de tractie te verbeteren, het weggeluid te verminderen en de stabiliteit te verhogen, zowel op de weg als in het terrein.

De Super73 S2 fietsen hebben een borstelloze naafmotor in het achterwiel die tot wel 2000W piekvermogen kunnen leveren, norminaal is 250W waardoor je op deze fiets zonder verzekering, rijbewijs en in ieder EU land mag rijden.

De afneembare batterij van wel 960wh is een van de grootste in het fatbike segment. Door deze enorme batterij kan je tot wel 120 kilometer ver fietsen in eco modus. De Super73 S2 heeft ingebouwde voor-en achterverlichting welke met 630 lumen het volledige fietspad zal verlichten.

Hoe wordt de Super73 S2 Hudson Blue bezorgd?

De Super73 S2 wordt door onze fietsenmakers gemonteerd, gecontroleerd en vervoerd zodat jij de fiets rijklaar thuis of op het werk kan laten leveren. De leverdatum varieert maar wordt op deze pagina ingeschat, vaak leveren wij eerder dan aangegeven. De fiets wordt geleverd door onze eigen vervoerder en je krijg een indicatie van tijdstip nadat de bestelling is geassembleerd.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp