Doppio elektrische fiets leasen

Doppio, het Amsterdamse ebike merk waarbij kwaliteit en funfactor hoog in het vaandel staat. De Doppio elektrische fietsen lease je vanaf een paar tientjes per maand en worden binnen een paar dagen rijklaar geleverd.

Belanrgijkste kenmerken van Doppio

- De ultieme tweepersoons e-bike 
- Uitgebreide service en onderhoud in eigen winkels
- Uitneembare battterij
- Kwalitatief voorlopen tov concurrentie 

Direct vrijblijvende aanvraag indienen, of bekijk het Doppio aanbod onderaan de pagina


Voordelen van Doppio ebike lease

Je hebt meer financiële ruimte 

Ten opzichte van het in een keer kopen van een Doppio ebike is het grote voordeel van financial lease dat je niet één keer een groot bedrag betaalt. Je spreidt de kosten over een langere periode, met de fiets zelf als onderpand voor de lease. Daardoor behoud je de financiële ruimte om te groeien, want je hoeft je financiële reserves niet aan te spreken om een Doppio ebike aan te schaffen. 

Omdat je vanaf dag één de eigenaar bent van van de Doppio ebike, komt het bedrijfsmiddel op je balans te staan. Daardoor profiteer je van fiscale voordelen. Denk aan de investeringsaftrek, renteaftrek en fiscaal afschrijven. Zo kun je mogelijk gebruik maken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA), die veel ondernemers combineren met de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL).

Aantrekkelijke fiscale voordelen

Zelf je Doppio maandbedrag bepalen

De hoogte van je maandbedrag kan je deels zelf bepalen: je kunt een aanbetaling doen, de looptijd aanpassen of aan het einde van de looptijd een hoger slottermijn betalen. Maar we raden je aan het bedrijfsmiddel niet langer in de lease te nemen dan je het zelf wil gebruiken.

Enig resultaat