Toont alle 2 resultaten

Lease v.a.  106,00/mnd
Lease v.a.  106,00/mnd

Wat moet je weten over het leasen van een elektrische fatbike?

Urband Drivestyle is een van de eerste Europese ontwikkelaars van de elektrische fatbike, dit is een elektrische fiets met dikkere banden, gemaakt om te cruisen door de stad. Veel van de Urban Drivestyle modellen zien er vaak uit als een ouderwetse brommer, maar dan met een elektrische motor. Omdat de elektrische fatbike een fiets is, moet er altijd getrapt worden om ondersteuning te krijgen.

De verschillende elektrische fatbike merken leasen

Via Leasemax bieden een groot aantal merken binnen de categorie e-fatbikes, we hebben gekozen voor de merken waarvan wij weten dat je jaren plezier kan hebben.

Wat is de beste elektrische fatbike om te leasen?

De beste elektrische fatbike is de fatbike die het beste bij jouw wensen aansluit. Alvorens je overgaat tot het aanschaffen van een elektrische fatbike is het verstandig om eerst een lease offerte aan te vragen, wij helpen je dan met de beste keuze.

Urban Drivestyle staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die conventionele opvattingen over elektrische fietsen en scooters uitdagen. Hun producten combineren vaak de robuustheid van mountainbikes met de stedelijke functionaliteit van elektrische fietsen. Een opvallend kenmerk van Urban Drivestyle’s assortiment zijn de ‘fatbikes’ – fietsen met opvallend brede banden. Deze banden bieden een verbeterde grip en stabiliteit, wat ze bijzonder geschikt maakt voor uiteenlopende terreinen, van stedelijke straten tot zand- en boswegen.

Urban Drivestyle promoot niet alleen hun producten, maar ook een lifestyle en gemeenschap rondom duurzame en actieve stedelijke mobiliteit. Ze richten zich op klanten die waarde hechten aan zowel functionaliteit als stijl.

 • Wat is het verschil tussen Financial Lease en Operational Lease?

  Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag.

  Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.

 • Ik heb een elektrische fiets bij een dealer, kan ik deze via jullie leasen?

  Jazeker! Het is mogelijk om een eigen gevonden elektrische fiets bij ons te leasen. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding hebt ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een concurrerend voorstel doen.

 • Leasen voor startende ondernemers

  Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

 • Kan iedereen leasen?

  Ja, iedereen en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Leasemax een vrijblijvende lease-aanvraag indienen. Deze aanvraag doe je gemakkelijk online en je krijgt binnen een dag al een reactie.