Super73-RX Rhino Grey

Lease vanaf €143.60 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


Aluminiumlegering frame
Het 6065/7071 aluminium legeringframe van vliegtuigkwaliteit van de RX is lichter en stijver dan staal. Aluminium is ook roest- en corrosiebestendig voor zorgeloos rijden onder alle omstandigheden.

Kleur Opties
Karmijnrood, Neushoorngrijs

Vering
De RX heeft een omgekeerde schroefvering met luchtvering en een piggyback schroefvering met monoshock. Het volledig instelbare veersysteem van de RX omvat afstelmogelijkheden voor voorbelasting, compressie en rebound, zodat rijders het systeem kunnen afstemmen op hun gewenste rijstijl.

Motor
Alle motoren uit de R-Serie worden aangedreven door een krachtige, intern vertande borstelloze DC-naafmotor die tot 2000 watt piekvermogen kan leveren.

Batterij
De RX wordt aangedreven door een ultramoderne batterij van 960 wattuur, de grootste in zijn segment. Deze batterij biedt een geschatte actieradius van meer dan 40 mijl* bij een snelheid van 20 mijl per uur waarbij alleen gas wordt gegeven en een geschatte actieradius van meer dan 75 mijl* in de ECO-stand met trapondersteuning.

Koplamp
Zie verder met de nieuwe Roxim Z4E Elite LED koplamp met een hoge lichtopbrengst van 600 lumen.

Interne kabelgeleiding
Om de kabelwarboel tot een minimum te beperken, is de R-Serie voorzien van een interne kabelgeleiding die de bedrading binnen het frame helpt verbergen en beschermen.

Remmen
De RX maakt gebruik van een krachtig Tektro remsysteem met 4-zuiger remklauwen van gesmeed aluminium en 203/180mm rotoren. De rotoren zijn 28% dikker dan standaard fietsremrotoren, waardoor de remrespons, de warmteafvoer en de warmtetolerantie verbeteren, wat resulteert in een langere levensduur van de remmen.

BDGR-banden
Alle motoren uit de R-Serie zijn voorzien van de gloednieuwe BDGR-band. Met een breedte van 5 inch is de gloednieuwe BDGR-band de breedste en meest agressieve 20-inch vette all-terrainband die verkrijgbaar is. De BDGR is de eerste band die de constructiemethoden van motorfiets- en fietsbanden combineert om aan de behoeften van dit revolutionaire voertuig te voldoen. Het gepatenteerde SUPER73 loopvlakpatroon is ontworpen om de tractie te verbeteren, het weggeluid te verminderen en de stabiliteit te verhogen voor zowel on-road als licht off-road gebruik.

Zadel
Een stijlvol en comfortabel zadel in caféracerstijl is standaard op alle R- en RX-modellen.

Maat
De Super73-RX is verkrijgbaar in één maat. Met een zithoogte van 32 inch, een verstelbaar stuur en een maximaal gewicht van 325 pond is de Super73-RX ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan rijders van 1 meter 80 tot 1 meter 80.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp