Verve Pantera

Lease vanaf €81.01 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


De Verve Pantera in de kleur Mat Zwart is het paradepaartje van Verve en een van onze beste elektrische fatbikes op dit moment. Je rijdt op de Verve Pantera zonder verplichte verzekering (wij raden er wel eentje aan), rijbewijs en iedere leeftijd mag op deze elektrische fiets rijden. De uitneembare batterij heeft een actieradius tot wel 70 kilometer en gaat 25 km/h. De Verve Pantera heeft ingebouwde verlichting en een stevig zadel voor lange ritten.

Pure Verve-stijl

Dankzij Verve’s ervaring in de motorwereld hebben zij een E-bike kunnen ontwikkelen die de uitstraling van een motorfiets heeft, met imposante afmetingen, scrambler-wielen en plezierig rijden is de Pantera in alle facetten een Verve.

Gemaakt om lang mee te gaan

Pantera heeft een frame van aluminiumlegering 6061, typisch gebruikt in de luchtvaartindustrie, dat buitengewone kenmerken van sterkte en lichtheid combineert. Gegarandeerd voor drie jaar, bestand tegen roest en corrosie, evenals roestvrijstalen bouten en moeren. Bovendien zijn de vijfspaaks lichtmetalen Pantera wielen een meer robuuste oplossing dan de traditionele fietsspaken: Je kunt met je Pantera rijden in alle weersomstandigheden en voor een lange tijd zonder zorgen.

Koppelsensor + Cadanssensor

Pantera is uitgerust met twee trapbekrachtigingssystemen die je naar keuze kunt selecteren. De koppelsensor helpt je bij de moeilijkste starts en beklimmingen en geeft je het gevoel van een zeer natuurlijke rit. De cadanssensor daarentegen werkt tijdens de hele rit besluitvaardiger, zodat u inspanning kunt besparen met 5 selecteerbare intensiteitsniveaus.

Alles is eenvoudig te bedienen via de intuïtieve bediening op het stuur en kan worden gevolgd op het rijke multifunctionele display, voorzien van een USB-oplaadpoort.

Krachtige motor en accu

De motor, nominaal beperkt tot 250W vermogen en in overeenstemming met de Europese verkeerswetgeving, kan zowel bij de start als in de zwaarste beklimmingen krachtig duwen. De batterij met Samsung-cellen, zorgt voor een grote energieopslag en weinig onderhoud.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp