Verve Pantera

Gemiddelde lease van €81.01 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Verve Pantera in de kleur Mat Zwart is het paradepaartje van Verve en een van onze beste elektrische fatbikes op dit moment. Je rijdt op de Verve Pantera zonder verplichte verzekering (wij raden er wel eentje aan), rijbewijs en iedere leeftijd mag op deze elektrische fiets rijden. De uitneembare batterij heeft een actieradius tot wel 70 kilometer en gaat 25 km/h. De Verve Pantera heeft ingebouwde verlichting en een stevig zadel voor lange ritten.

Pure Verve-stijl

Dankzij Verve’s ervaring in de motorwereld hebben zij een E-bike kunnen ontwikkelen die de uitstraling van een motorfiets heeft, met imposante afmetingen, scrambler-wielen en plezierig rijden is de Pantera in alle facetten een Verve.

Gemaakt om lang mee te gaan

Pantera heeft een frame van aluminiumlegering 6061, typisch gebruikt in de luchtvaartindustrie, dat buitengewone kenmerken van sterkte en lichtheid combineert. Gegarandeerd voor drie jaar, bestand tegen roest en corrosie, evenals roestvrijstalen bouten en moeren. Bovendien zijn de vijfspaaks lichtmetalen Pantera wielen een meer robuuste oplossing dan de traditionele fietsspaken: Je kunt met je Pantera rijden in alle weersomstandigheden en voor een lange tijd zonder zorgen.

Koppelsensor + Cadanssensor

Pantera is uitgerust met twee trapbekrachtigingssystemen die je naar keuze kunt selecteren. De koppelsensor helpt je bij de moeilijkste starts en beklimmingen en geeft je het gevoel van een zeer natuurlijke rit. De cadanssensor daarentegen werkt tijdens de hele rit besluitvaardiger, zodat u inspanning kunt besparen met 5 selecteerbare intensiteitsniveaus.

Alles is eenvoudig te bedienen via de intuïtieve bediening op het stuur en kan worden gevolgd op het rijke multifunctionele display, voorzien van een USB-oplaadpoort.

Krachtige motor en accu

De motor, nominaal beperkt tot 250W vermogen en in overeenstemming met de Europese verkeerswetgeving, kan zowel bij de start als in de zwaarste beklimmingen krachtig duwen. De batterij met Samsung-cellen, zorgt voor een grote energieopslag en weinig onderhoud.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3790 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen