Cangoo Buckle

Gemiddelde lease van €123.49 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Canto Buckle Bakfiets is een veelzijdige en praktische fiets met een scala aan technische specificaties om aan je behoeften te voldoen. Deze bakfiets combineert functionaliteit met een modern design, waardoor het de ideale keuze is voor gezinnen en mensen die graag zware ladingen vervoeren.

Bij de Buckle is er zeker gedacht aan de veiligheid! Zo zijn de 4 zitplaatsen in de ruime bak voorzien van driepuntsgordels en kunnen de kinderen comfortabel zitten dankzij de meegeleverde kussens. Ook gaat de verlichting automatisch aan en val je daarmee altijd op in het donker.

Daarnaast is de berijder voorzien van een breed zadel inclusief een geveerd zadelpen en is de bakfiets afgemonteerd met een brede stuurstang voor extra comfort. Dit zorgt voor optimaal stuurcomfort en geeft de fiets een extra stabiel en veilig gevoel.
Wanneer je met vier kinderen op pad bent is er niets belangrijker dan veiligheid. Cangoo heeft de fiets uitgerust met hydraulische schijfremmen, waardoor je erg krachtig en secuur kunt remmen. Dat is wel nodig ook, want in de bak mag maar liefst 120 kg vervoerd worden.Ook wanneer het nat of koud is, is de Cangoo Buckle een uitstekend vervoermiddel. Bij de fiets wordt een regenhuif geleverd. De kinderen in de bak blijven hierdoor lekker droog zitten, hoe lang de rit ook duurt. Met het ruime actieradius tot wel 100km ben je voorzien van een groot bereik.

Met de Canto Buckle Bakfiets heb je een betrouwbare en praktische fiets die je dagelijkse routines gemakkelijker maakt. Of je nu boodschappen doet, de kinderen naar school brengt of gewoon van een ontspannen fietstocht geniet, deze bakfiets is jouw ideale metgezel. Ervaar de perfecte combinatie van technische specificaties en functionaliteit met de Canto Buckle Bakfiets.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp

Leasen voor startende en ervaren ondernemers

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het aanvragen van een lease voor je elektrische fiets kan een zenuwslopende bezigheid zijn. Leasemax helpt je tijdens de gehele aanvraag en vertaalt alle bankzaken in mensentaal. Leasen via Leasemax is super makkelijk en zonder allemaal extra werk.

Vrijblijvende aanvraag indienen