Ruff Cycles Lill Buddy

Gemiddelde lease van €102.25 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Ruff Cycles Lill Buddy is een elektrische fiets met een uniek en retro-achtig ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs, groen en Fano grijs. De fiets heeft een frame van staal en een totaalgewicht van 28 kilogram. De Lill Buddy is voorzien van een krachtige Bafang M400-motor die een vermogen van 250 watt levert en een koppel van 80 Nm heeft. De motor wordt aangedreven door een 300 Wh batterij die gemakkelijk te verwijderen is en een bereik tot 60 kilometer biedt. De batterij kan binnen 3-4 uur volledig worden opgeladen.

De Lill Buddy heeft een Shimano Nexus 3-speed interne naafversnelling en een Tektro hydraulische schijfrem op het voorwiel. De fiets heeft 20-inch wielen met Schwalbe Fat Frank-banden voor extra stabiliteit en grip op de weg. Het zadel heeft dubbele vering en de ergonomische handvatten bieden extra comfort tijdens het rijden.

Verder is de Lill Buddy voorzien van LED-verlichting op het voor- en achterwiel en een LCD-display op het stuur waarmee je de snelheid, batterijstatus en andere belangrijke informatie kunt aflezen. Naast een standaard heeft de fiets ook een handige achterdrager.

Kortom, de Ruff Cycles Lill Buddy is een krachtige en comfortabele elektrische fiets met een retro-look en alle functies die je nodig hebt voor een gemakkelijke rit door de stad. Of je nu gaat voor de klassieke grijze uitvoering, de stoere groene kleur, of het stijlvolle Fano grijs, de Lill Buddy is een eyecatcher waar je veel plezier aan zult beleven.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp

Leasen voor startende en ervaren ondernemers

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het aanvragen van een lease voor je elektrische fiets kan een zenuwslopende bezigheid zijn. Leasemax helpt je tijdens de gehele aanvraag en vertaalt alle bankzaken in mensentaal. Leasen via Leasemax is super makkelijk en zonder allemaal extra werk.

Vrijblijvende aanvraag indienen