Ruff Cycles Lill Buddy

Gemiddelde lease van €102.25 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Ruff Cycles Lill Buddy is een elektrische fiets met een uniek en retro-achtig ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs, groen en Fano grijs. De fiets heeft een frame van staal en een totaalgewicht van 28 kilogram. De Lill Buddy is voorzien van een krachtige Bafang M400-motor die een vermogen van 250 watt levert en een koppel van 80 Nm heeft. De motor wordt aangedreven door een 300 Wh batterij die gemakkelijk te verwijderen is en een bereik tot 60 kilometer biedt. De batterij kan binnen 3-4 uur volledig worden opgeladen.

De Lill Buddy heeft een Shimano Nexus 3-speed interne naafversnelling en een Tektro hydraulische schijfrem op het voorwiel. De fiets heeft 20-inch wielen met Schwalbe Fat Frank-banden voor extra stabiliteit en grip op de weg. Het zadel heeft dubbele vering en de ergonomische handvatten bieden extra comfort tijdens het rijden.

Verder is de Lill Buddy voorzien van LED-verlichting op het voor- en achterwiel en een LCD-display op het stuur waarmee je de snelheid, batterijstatus en andere belangrijke informatie kunt aflezen. Naast een standaard heeft de fiets ook een handige achterdrager.

Kortom, de Ruff Cycles Lill Buddy is een krachtige en comfortabele elektrische fiets met een retro-look en alle functies die je nodig hebt voor een gemakkelijke rit door de stad. Of je nu gaat voor de klassieke grijze uitvoering, de stoere groene kleur, of het stijlvolle Fano grijs, de Lill Buddy is een eyecatcher waar je veel plezier aan zult beleven.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen