Brekr Model F

Gemiddelde lease van €99 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Ontdek de Brekr model F e-bike, de perfecte mix van stijl en prestatie. Met zijn krachtige motor en hoogwaardige accu kun je zorgeloos genieten van lange en avontuurlijke ritten.

Functies

  • Krachtige motor: de Brekr model F is uitgerust met een indrukwekkende motor die je een boost geeft bij elke pedaalslag. Hierdoor ervaar je een soepele en snelle rijervaring, zelfs op uitdagend terrein.
  • Hoogwaardige accu: met de hoogwaardige accu van de Brekr model F heb je een lange actieradius en kun je zonder zorgen lange afstanden afleggen. Geniet van urenlang rijplezier voordat je de accu weer moet opladen.
  • Fantastische Fatbike: de Brekr model F is ontworpen als een stoere en robuuste Fatbike. Zijn brede banden bieden uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je zelfverzekerd kunt rijden op elk terrein.
  • Persoonlijke stijl: kies uit verschillende kleuropties en geef jouw Brekr model F een unieke uitstraling die past bij jouw persoonlijke stijl.

Voordelen

  • Avontuurlijke ritten: met de Brekr model F kun je moeiteloos avontuurlijke ritten maken, of je nu off-road wilt gaan of gewoon genieten van lange tochten in de natuur. De krachtige motor en accu zorgen ervoor dat je altijd de controle hebt en nooit meer de fiets tegenhoudt.
  • Betrouwbaar en duurzaam: Brekr staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Met de Brekr model F heb je een e-bike die gebouwd is om lang mee te gaan. Vertrouw op de betrouwbaarheid van Brekr en geniet van jarenlang zorgeloos fietsplezier.
  • Stijlvol en uniek: met de Brekr F heb je niet alleen een krachtige e-bike, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Maak een statement met je persoonlijke kleurkeuze en trek alle aandacht met deze unieke elektrische Fatbike.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3790 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen