Brekr Model F

Lease vanaf €99 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


Ontdek de Brekr model F e-bike, de perfecte mix van stijl en prestatie. Met zijn krachtige motor en hoogwaardige accu kun je zorgeloos genieten van lange en avontuurlijke ritten.

Functies

  • Krachtige motor: de Brekr model F is uitgerust met een indrukwekkende motor die je een boost geeft bij elke pedaalslag. Hierdoor ervaar je een soepele en snelle rijervaring, zelfs op uitdagend terrein.
  • Hoogwaardige accu: met de hoogwaardige accu van de Brekr model F heb je een lange actieradius en kun je zonder zorgen lange afstanden afleggen. Geniet van urenlang rijplezier voordat je de accu weer moet opladen.
  • Fantastische Fatbike: de Brekr model F is ontworpen als een stoere en robuuste Fatbike. Zijn brede banden bieden uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je zelfverzekerd kunt rijden op elk terrein.
  • Persoonlijke stijl: kies uit verschillende kleuropties en geef jouw Brekr model F een unieke uitstraling die past bij jouw persoonlijke stijl.

Voordelen

  • Avontuurlijke ritten: met de Brekr model F kun je moeiteloos avontuurlijke ritten maken, of je nu off-road wilt gaan of gewoon genieten van lange tochten in de natuur. De krachtige motor en accu zorgen ervoor dat je altijd de controle hebt en nooit meer de fiets tegenhoudt.
  • Betrouwbaar en duurzaam: Brekr staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Met de Brekr model F heb je een e-bike die gebouwd is om lang mee te gaan. Vertrouw op de betrouwbaarheid van Brekr en geniet van jarenlang zorgeloos fietsplezier.
  • Stijlvol en uniek: met de Brekr F heb je niet alleen een krachtige e-bike, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Maak een statement met je persoonlijke kleurkeuze en trek alle aandacht met deze unieke elektrische Fatbike.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp