Phatfour FLB Zwart

Lease vanaf €79 per maand / €2.54 per dag

Direct informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je lease aan, je ontvangt binnen 24 uur een voorstel ⬇️


Vragen of hulp nodig?
085 080 6964

De Phatfour + Zwart is gemaakt uit hoogwaardig Nederlands staal van Tatasteel, bewerkt met moderne buigmachines en gemaakt door echte Nederlandse vakmannen. Met een achterwielmotor van Bafang met maar liefst 250 Watt ben je een van de snelste bij een stoplicht. De Phatfour + Zwart komt standaard met een 470Wh accu waar je maximaal 45km mee kan fietsen. Je hebt ook de mogelijkheid om bij aankoop de accu in te ruilen voor een 630Wh batterij waar je maximaal 65km mee kan fietsen.

Als het gaat om de Phatfour Zwart elektrische fiets kennen wij die in 2 verschillende soorten kleuren en series. Zo heb je de FLB+-serie die een zithoogte biedt van 87cm en de FLS+-serie met een zithoogte van 83cm. De Phatfour komt in deze zwarte kleur, maar is ook verkrijgbaar in het Turquoise blauw.

De Phatfour Zwart + is veel meer dan alleen hoogwaardig Nederlands staal op wielen. Zoals je eerder hebt gelezen wordt de Phatfour Zwart + uitgevoerd met zijn krachtige 250 Watt motor waarmee je tot 25km/u kan fietsen. Daarnaast heeft de Phatfour Zwart + een standaard 470Wh uitneembare batterij. Met Shimano versnellingen kies je er zelf voor met welke weerstand je fietst. Heb je een sportief karakter? Dan kun je de weerstand verhogen tot maar liefst de 7e versnelling. De nieuwe FLB+ en FLS+ hebben géén 5, maar 9 verschillende standen. Hierdoor heb je een betere controle over de elektrische fiets.

Algemeen
Bagagedrager Ja
Gem. actieradius 80km
Snelheid 25km/h
Merk Phatfour
Beschikbaar in de kleuren Zwart,
Verlichting Ja
Technisch
Vermogen motor 250W
Accucapaciteit 560Wh
Motorpositie Achterwiel
Remsysteem Mechanisch remsysteem
Batterij
Uitneembare batterij Ja
Laadtijd tot volle accu 3 tot 4 uur