Tenways CGO800S

Lease vanaf €77.88 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


Tenways CGO800s e-bike en alles wat je wil weten

De Tenways CGO800s is een van de meest allround elektrische fietsen die we tot nu toe gezien hebben. Het is een fiets waar de meeste mensen op passen door de universele framemaat, hij rijdt soepel en enorm stil en hij weegt nog steeds maar 19 kilo met de batterij meegerekend.

De Tenways CGO800S elektrische stadsfiets

De Tenways CGO800 is één van de lichtste elektrische stadsfietsen met zowel een lage instap als uitneembare accu. Met een gewicht van slechts 18,5kg en de instant motor boost is dit een geweldige fiets voor in stad. Snel en wendbaar. Van origine is Tenways een Chinees merk, inmiddels ook gevestigd in de Benelux. Het merk heeft een missie, voor iedereen een kwalitatief goede e-bike tegen een vriendelijke prijs. Met de Tenways CGO800 laten zij zien dat dit mogelijk is, zo is de e-bike van alle gemakken voorzien, van riemaandrijving en strak weggewerkte kabels.

Specificaties Tenways CGO800

De Tenways CGO800 is uitgerust met een Mivice M070 achterwielmotor, een standaardaccu van 374Wh, geveerde voorvork, riemaandrijving én hydraulische schijfremmen. De Mivice motor en 374Wh accu zorgen voor een soepele rit in de stad, afhankelijk van de ondersteuning goed voor zo’n 60 tot 100km. Met de ingebouwde krachtsensor is het accelereren nagenoeg moeiteloos, ideaal voor stukken met veel verkeerslichten en bochten. Het lichte gewicht van het aluminium frame zorgt voor een goede wendbaarheid en maakt het afleggen van afstanden in de stad geen enkel probleem. Naast het motorsysteem is de CGO800 voorzien van een Gates Carbon Belt, oftewel riemaandrijving. Dit is zowel duurzaam als onderhoudsvriendelijk. Voor de tech liefhebbers en diegene die graag statistieken bijhouden, is er een app beschikbaar in de App Store en Google Play Store. In de app is het mogelijk verschillende statistieken te bekijken zoals afgelegde afstanden, gemiddelde snelheid, rit duur en de hoeveelheid batterij.

Design Tenways CGO800

Het design van de Tenways CGO800 is minimalistisch en strak, Zo is deze commuter één geheel met bijpassende spatborden en een slanke bagagedrager met geïntegreerde verlichting. Het frame is slank waarin de uitneembare accu verzonken is. Het LED display is verwerkt in de stuurpen en de kabels zij netjes in het frame verwerkt. Dit geeft de fiets de minimalistische en strakke look. De CGO800 is verkrijgbaar in 3 kleuren in één framemaat, geschikt voor een lengte van 1,55m tot 1,90m. Ben je op zoek naar een commuter voor korte en middellange afstanden? Dan is de Tenways CGO800 de ideale e-bike. Met de sterke prestaties van het Mivice motorsysteem, de riemaandrijving en het minimalistische design een graag gezien gast in de stad!

Technische details van de CGO800s

Tenways voert haar elektrische fietsen standaard uit met Tektro hydraulische schijfremmen met 160mm remschijven, hierdoor kun je altijd snel en veilig tot stilstand komen in elk weertype. De wielen zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium gebuste zwarte velgen en RVS spaken. Deze combinatie is sterk en stijf zodat je maximale controle over de fiets hebt. De banden die op dit type e-bike zitten zijn anti-lek banden. Dit betekent niet dat ze niet lek te krijgen zijn maar wel dat je een stuk beter je best moet doen om een lekke band te krijgen. De banden zijn taai en er zit een extra beschermlaagje in zodat ze niet zomaar doorboord kunnen worden door bijvoorbeeld een scherp steentje op de weg.
Verder zit er op de CGO800s een koplamp en een achterlicht welke beide werken op de fietsaccu. Je kunt je verlichting daarom ook vanaf je stuur gemakkelijk aan en uitzetten. Het zadel is sportief maar wel iets comfortabeler dan een echt keihard sportzadel. Wij vinden hem top zitten maar een zadel blijft een persoonlijk verhaal, gelukkig is een zadel een van de makkelijkste dingen die je aan kunt passen op een fiets

Tenways e-bike rijklaar leasen?

Als je een Tenways e-bike bestelt bij Leasemax dan zorgen wij dat deze zonder meerprijs (geen rijklaarmaakkosten) geheel rijklaar afgeleverd wordt en jij er dus voorlopig niets aan hoeft te doen. Je bent van harte welkom bij een van onze aangesloten fietswinkels om met het juiste advies een goede keuze te kunnen maken op het gebied van je nieuwe e-bike en alles wat hierbij komt kijken. We kunnen de fiets ook rijklaar op een door jou gewenste locatie laten bezorgen.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp