Tenways CGO800S

Lease vanaf €64 per maand / €2.06 per dag

Direct informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je lease aan, je ontvangt binnen 24 uur een voorstel ⬇️


De Tenways CGO800S elektrische stadsfiets

De Tenways CGO800 is één van de lichtste elektrische stadsfietsen met zowel een lage instap als uitneembare accu. Met een gewicht van slechts 18,5kg en de instant motor boost is dit een geweldige fiets voor in stad. Snel en wendbaar. Van origine is Tenways een Chinees merk, inmiddels ook gevestigd in de Benelux. Het merk heeft een missie, voor iedereen een kwalitatief goede e-bike tegen een vriendelijke prijs. Met de Tenways CGO800 laten zij zien dat dit mogelijk is, zo is de e-bike van alle gemakken voorzien, van riemaandrijving en strak weggewerkte kabels.

Specificaties Tenways CGO800

De Tenways CGO800 is uitgerust met een Mivice M070 achterwielmotor, een standaardaccu van 374Wh, geveerde voorvork, riemaandrijving én hydraulische schijfremmen. De Mivice motor en 374Wh accu zorgen voor een soepele rit in de stad, afhankelijk van de ondersteuning goed voor zo’n 60 tot 100km. Met de ingebouwde krachtsensor is het accelereren nagenoeg moeiteloos, ideaal voor stukken met veel verkeerslichten en bochten. Het lichte gewicht van het aluminium frame zorgt voor een goede wendbaarheid en maakt het afleggen van afstanden in de stad geen enkel probleem. Naast het motorsysteem is de CGO800 voorzien van een Gates Carbon Belt, oftewel riemaandrijving. Dit is zowel duurzaam als onderhoudsvriendelijk. Voor de tech liefhebbers en diegene die graag statistieken bijhouden, is er een app beschikbaar in de App Store en Google Play Store. In de app is het mogelijk verschillende statistieken te bekijken zoals afgelegde afstanden, gemiddelde snelheid, rit duur en de hoeveelheid batterij.

Design Tenways CGO800

Het design van de Tenways CGO800 is minimalistisch en strak, Zo is deze commuter één geheel met bijpassende spatborden en een slanke bagagedrager met geïntegreerde verlichting. Het frame is slank waarin de uitneembare accu verzonken is. Het LED display is verwerkt in de stuurpen en de kabels zij netjes in het frame verwerkt. Dit geeft de fiets de minimalistische en strakke look. De CGO800 is verkrijgbaar in 3 kleuren in één framemaat, geschikt voor een lengte van 1,55m tot 1,90m. Ben je op zoek naar een commuter voor korte en middellange afstanden? Dan is de Tenways CGO800 de ideale e-bike. Met de sterke prestaties van het Mivice motorsysteem, de riemaandrijving en het minimalistische design een graag gezien gast in de stad!

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp