Super73-Zx Ron Burgundy

Gemiddelde lease van €69.9 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Aluminiumlegering frame
Het 6061-T6 aluminium legeringframe van vliegtuigkwaliteit van de Super73-Zx Ron Burgundy is lichter en stijver dan staal. Aluminium is ook roest- en corrosiebestendig voor zorgeloos rijden onder alle omstandigheden.

Nieuwe generatie aandrijflijn
De Super73-Zx Ron Burgundy wordt aangedreven door een geavanceerde verwijderbare batterij van 615 wattuur en een gloednieuwe motor die tot 1350 watt piekvermogen kan leveren. Afhankelijk van de trapondersteuningsmodus heeft de Super73-Zx Ron Burgundyeen bereik van naar schatting 40-80 km. Het is een straatlegale Electrically Powered Assisted Cycle (EPAC), met verschillende rijmodi. U kunt ook de Off-Road Experience (ORE) kopen, inclusief een gaspedaal voor gebruik op privéterreinen. Raadpleeg uw plaatselijke regelgeving voor meer informatie.

Volledig nieuw zadel
Het nieuw ontworpen Super73-Zx Ron Burgundy-zadel biedt meer comfort voor langere ritten en is aantoonbaar het meest comfortabele zadel dat we ooit hebben gemaakt. De verlengde lengte biedt plaats aan kleine passagiers (optionele passagiersharingen zijn apart verkrijgbaar).

Betere ergonomie
Met een zithoogte van 79 cm, een verstelbaar stuur en een maximaal gewicht van 147 kg is de Super73-Zx Ron Burgundy ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan berijders van 1,5 m tot 2 m.

Pas je rijsnelheid aan
De Super73-Zx Ron Burgundy is uitgerust met een 10-traps Shimano Zee (RD-M6400SP) achterderailleur. Ontketen de mogelijkheden van versnellingen met rijmodi en snelheidsniveaus, en fiets op 160 verschillende manieren, wat betekent dat je je trapstijl kunt aanpassen aan vrijwel elk type terrein en niveau van comfort.

Frame 6061 / 7005 aluminiumlegering, 1-1/8” tot 1,5” taps toelopende balhoofdbuis

Kleuren Moon Rock, Storm Grey, Agave Green, Super73-Zx Ron Burgundy

Motor Super73 48V EPAC 250W gelimiteerde motor, satijnzwarte afwerking.

Topsnelheid Tot 25 km/u (PAS)

Batterij 615 wattuur, 18650 cellen

Gewicht 30 kg

Voornaaf 9 x 135 mm, stalen as

Velgen 20”x100mm legering met bliksemuitsparingen

Banden LZRD Street – Voor: 20×4.5” / Achter: 20×5”

Binnenbanden 20×4.5-5”, haakse klepsteel

Remmen Mechanisch 180/180 mm remschijven

Vering Wordt apart verkocht (beschikbaarheid nader te bepalen)

Display Transflectief monochroom LCD-scherm + mobiel apparaat weergeven

Compatibel met iOS + Android Ja

IoT-connectiviteit Ja

DC/DC-converter apart verkocht (beschikbaarheid nader te bepalen)

Koplamp Ja

Achterlicht Ja

Richtingaanwijzers apart verkocht (beschikbaarheid nader te bepalen)

Claxon apart verkocht (beschikbaarheid nader te bepalen)

Oplader 2A (6-7 uur oplaadtijd), 5A apart verkocht (2-3 uur oplaadtijd)

Gashendel apart verkrijgbaar

Trapondersteuning 4 standen (ECO, TOUR, SPORT, SUPER)

Trapas 120 mm afgedicht lager, vierkant taps

Crank / voor kettingblad 125 mm lichtmetalen crankarmen, 44T kettingblad met 10-speed versnelling

Versnellingen 10-speed versnelling (11-36T)

Achterderailleur 10-speed Shimano Zee

Achtertandwiel 10-speed versnelling (11-36T)

Stoel Verlengde lengte stoel

Zithoogte 79 cm

Gewichtslimiet 150 kg

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3790 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen