Toont alle 3 resultaten

Lease v.a.  82,00/mnd
Lease v.a.  88,63/mnd
Lease v.a.  78,88/mnd

Wat moet je weten over het leasen van een elektrische Tenways fiets?

Wanneer je een elektrische fiets van het merk Tenways leaset ben je verzekerd van een fiets waar je nog jaren plezier van kan hebben. Deze elektrische stadsfietsen zijn uitgerust met de nieuwste snufjes en hebben een uitstekende actieradius voor dagelijks voor/werkverkeer. Maar ook voor bezorging of tripjes kunnen de elektrische fietsen van Tenways perfect worden gebruikt.

De verschillende elektrische Tenways fietsen leasen

Wij bieden alle modellen van het merk Tenways aan, hierboven zie je onze actuele voorraad. Staat jouw fiets er niet bij, dan zorgen wij ervoor dat je deze alsnog voordelig via ons kan leasen.

Rijklaar leasen van Tenways fietsen

Wij leveren elektrische Tenways fietsen altijd 100% rijklaar. Dit houdt in dat je direct de fiets kan gebruiken en alle (extra) onderdelen direct gemonteerd zijn. Je hoeft dus alleen nog maar op te stappen en kan direct rijden.

Jazeker! Het is mogelijk om een eigen gevonden elektrische fiets bij ons te leasen. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding hebt ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een concurrerend voorstel doen.

Ja, iedereen en zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Leasemax een vrijblijvende lease-aanvraag indienen. Deze aanvraag doe je gemakkelijk online en je krijgt binnen een dag al een reactie.

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.