Tenways AGO X

Lease vanaf €88.63 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


De Tenways AGO X, is een totaal ander model dan dat we gewend zijn van Tenways. Voorheen had Tenways alleen urban elektrische fietsen in hun assortiment en probeert nu met de AGO X in andere weg in te slaan. Deze fiets is ontworpen voor alle soorten terrein. Met de verende voorvork, grote accu en krachtige motor is de fiets zowel geschikt voor woon werk verkeer als een leuke route door de bossen heen. Tenways staat bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding, dit is dan ook weer terug te zien in de Tenways AGO X.

Naast een goed doordacht uiterlijk is de fiets ook voorzien van kwaliteitsonderdelen. Zo vind je op deze fiets hydraulische remschijven van het merk Tektro, 10 versnellingen van Shimano en een Bafang middenmotor met 80nm. De uitneembare accu van 504wh, zit strak weggewerkt in de framebuis. Deze accu is goed voor een actieradius van maximaal 120km. Ook beschikt de fiets over een app waarin verschillende parameters af te lezen zijn. De AGO X is verkrijgbaar in 3 kleuren en 2 framematen.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp