Knaap bike LON/LONDON

Gemiddelde lease van €91.63 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Knaap LON (staat voor London) met zandkleurig frame biedt een superieure rijervaring dankzij de lage instap, stevige vering, hoogwaardige materialen en de krachtige 250W motor. Met een volle accu kun je gemiddeld tot 120 km fietsen. Het stijlvolle ontwerp met slanke lijnen en hoogwaardige afwerking maken deze fiets een echte blikvanger, waar je ook naartoe gaat

Er is geen minimum leeftijd om op de Knaap LON te mogen rijden daarnaast heb je ook geen WA-verzekering of rijbewijs nodig. De uitneembare batterij en ingebouwde voetsteuntjes en verlichting maken het een fijne fiets om dagelijks mee te rijden.

Met zijn robuuste stedelijke uitstraling en lichtgewicht aluminium frame biedt de Knaap Lon Black niet alleen snelheid en efficiëntie, maar ook duurzaamheid en onderhoudsgemak. De hydraulische schijfremmen zorgen voor veiligheid en controle, zelfs bij hoge snelheden en in natte omstandigheden. Bovendien beschikt deze fiets over geïntegreerde LED-verlichting voor en achter, waardoor je altijd zichtbaar bent in het donker.

Geniet onderweg van je favoriete drankje met de handige bekerhouder in het frame en lees je snelheid eenvoudig af op het full colour display in het midden van het stuur. Bovendien zijn het zadel en de handvatten gemaakt van leer, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de Knaap Lon Black.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3315 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen