Knaap bike LON/LONDON

Lease vanaf €91.63 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


De Knaap LON (staat voor London) met zandkleurig frame biedt een superieure rijervaring dankzij de lage instap, stevige vering, hoogwaardige materialen en de krachtige 250W motor. Met een volle accu kun je gemiddeld tot 120 km fietsen. Het stijlvolle ontwerp met slanke lijnen en hoogwaardige afwerking maken deze fiets een echte blikvanger, waar je ook naartoe gaat

Er is geen minimum leeftijd om op de Knaap LON te mogen rijden daarnaast heb je ook geen WA-verzekering of rijbewijs nodig. De uitneembare batterij en ingebouwde voetsteuntjes en verlichting maken het een fijne fiets om dagelijks mee te rijden.

Met zijn robuuste stedelijke uitstraling en lichtgewicht aluminium frame biedt de Knaap Lon Black niet alleen snelheid en efficiëntie, maar ook duurzaamheid en onderhoudsgemak. De hydraulische schijfremmen zorgen voor veiligheid en controle, zelfs bij hoge snelheden en in natte omstandigheden. Bovendien beschikt deze fiets over geïntegreerde LED-verlichting voor en achter, waardoor je altijd zichtbaar bent in het donker.

Geniet onderweg van je favoriete drankje met de handige bekerhouder in het frame en lees je snelheid eenvoudig af op het full colour display in het midden van het stuur. Bovendien zijn het zadel en de handvatten gemaakt van leer, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de Knaap Lon Black.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp