Knaap bike LON/LONDON

Gemiddelde lease van €91.63 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Knaap LON (staat voor London) met zandkleurig frame biedt een superieure rijervaring dankzij de lage instap, stevige vering, hoogwaardige materialen en de krachtige 250W motor. Met een volle accu kun je gemiddeld tot 120 km fietsen. Het stijlvolle ontwerp met slanke lijnen en hoogwaardige afwerking maken deze fiets een echte blikvanger, waar je ook naartoe gaat

Er is geen minimum leeftijd om op de Knaap LON te mogen rijden daarnaast heb je ook geen WA-verzekering of rijbewijs nodig. De uitneembare batterij en ingebouwde voetsteuntjes en verlichting maken het een fijne fiets om dagelijks mee te rijden.

Met zijn robuuste stedelijke uitstraling en lichtgewicht aluminium frame biedt de Knaap Lon Black niet alleen snelheid en efficiëntie, maar ook duurzaamheid en onderhoudsgemak. De hydraulische schijfremmen zorgen voor veiligheid en controle, zelfs bij hoge snelheden en in natte omstandigheden. Bovendien beschikt deze fiets over geïntegreerde LED-verlichting voor en achter, waardoor je altijd zichtbaar bent in het donker.

Geniet onderweg van je favoriete drankje met de handige bekerhouder in het frame en lees je snelheid eenvoudig af op het full colour display in het midden van het stuur. Bovendien zijn het zadel en de handvatten gemaakt van leer, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de Knaap Lon Black.

Veelgestelde vragen

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp