Super73-RX BLU TANG

Gemiddelde lease van €143.6 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Aluminiumlegering frame
Het 6065/7071 aluminium legeringframe van vliegtuigkwaliteit van de RX is lichter en stijver dan staal. Aluminium is ook roest- en corrosiebestendig voor zorgeloos rijden onder alle omstandigheden.

Kleur Opties
Karmijnrood, Neushoorngrijs

Vering
De RX heeft een omgekeerde schroefvering met luchtvering en een piggyback schroefvering met monoshock. Het volledig instelbare veersysteem van de RX omvat afstelmogelijkheden voor voorbelasting, compressie en rebound, zodat rijders het systeem kunnen afstemmen op hun gewenste rijstijl.

Motor
Alle motoren uit de R-Serie worden aangedreven door een krachtige, intern vertande borstelloze DC-naafmotor die tot 2000 watt piekvermogen kan leveren.

Batterij
De RX wordt aangedreven door een ultramoderne batterij van 960 wattuur, de grootste in zijn segment. Deze batterij biedt een geschatte actieradius van meer dan 40 mijl* bij een snelheid van 20 mijl per uur waarbij alleen gas wordt gegeven en een geschatte actieradius van meer dan 75 mijl* in de ECO-stand met trapondersteuning.

Koplamp
Zie verder met de nieuwe Roxim Z4E Elite LED koplamp met een hoge lichtopbrengst van 600 lumen.

Interne kabelgeleiding
Om de kabelwarboel tot een minimum te beperken, is de R-Serie voorzien van een interne kabelgeleiding die de bedrading binnen het frame helpt verbergen en beschermen.

Remmen
De RX maakt gebruik van een krachtig Tektro remsysteem met 4-zuiger remklauwen van gesmeed aluminium en 203/180mm rotoren. De rotoren zijn 28% dikker dan standaard fietsremrotoren, waardoor de remrespons, de warmteafvoer en de warmtetolerantie verbeteren, wat resulteert in een langere levensduur van de remmen.

BDGR-banden
Alle motoren uit de R-Serie zijn voorzien van de gloednieuwe BDGR-band. Met een breedte van 5 inch is de gloednieuwe BDGR-band de breedste en meest agressieve 20-inch vette all-terrainband die verkrijgbaar is. De BDGR is de eerste band die de constructiemethoden van motorfiets- en fietsbanden combineert om aan de behoeften van dit revolutionaire voertuig te voldoen. Het gepatenteerde SUPER73 loopvlakpatroon is ontworpen om de tractie te verbeteren, het weggeluid te verminderen en de stabiliteit te verhogen voor zowel on-road als licht off-road gebruik.

Zadel
Een stijlvol en comfortabel zadel in caféracerstijl is standaard op alle R- en RX-modellen.

Maat
De Super73-RX is verkrijgbaar in één maat. Met een zithoogte van 32 inch, een verstelbaar stuur en een maximaal gewicht van 325 pond is de Super73-RX ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan rijders van 1 meter 80 tot 1 meter 80.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3796 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen