Delivery 01

Gemiddelde lease van €77.1 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Bezorgen én reclame maken tegelijk

Niet alleen de tassen en het frame worden 100% gepersonaliseerd in jouw huisstijl. Om jouw bedrijf nog meer te promoten hebben we de Delivery 01 voorzien van twee opvallende reclameborden op de achterdrager. Een écht rijdend reclamebord voor jouw business dus!

Wat je wilt doen met deze extra ruimte voor promotie is helemaal aan jou. Licht je jouw website of telefoonnummer uit? Laat je mensen weten dat je personeel zoekt? Heb je een tijdelijke actie of aanbieding die je de wereld inbrengt? Met deze extra branding ben je in ieder geval niet te missen! Neem contact op met je accountmanager om deze extra optie te bepreken.

Of je nu maaltijd-of pakketbezorger bent, de delivery 01 is een van de beste elektrische bezorgfietsen die je op dit moment kan krijgen. De riemaandrijving heeft geen onderhoud nodig en de uitneembare 17,5Ah batterij is snel door een nieuwe (volle) om te ruilen. De handige voor een achterdrager zijn voorzien een plateau waar je meer dan voldoende ruimte hebt voor een tas of bak.

De 250W hubmotor in het voorwiel is makkelijk te vervangen en heeft geen onderhoud nodig. De Sturmey 2-speed versnellingen maken lange afstanden gemakkelijk te overbruggen. En over lekke banden hoef je je (bijna) geen zorgen te maken door de Schwalbe Marathon Plus antilek banden.

Optioneel;

  • Upgrade naar Nexus 7 versnellingen
  • Extra oplader
  • Extra 17,5Ah batterij (40/70km)
  • Extra 21Ah batterij (60/90km)

 

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3315 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen