Delivery 01

Lease vanaf €77.1 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


Bezorgen én reclame maken tegelijk

Niet alleen de tassen en het frame worden 100% gepersonaliseerd in jouw huisstijl. Om jouw bedrijf nog meer te promoten hebben we de Delivery 01 voorzien van twee opvallende reclameborden op de achterdrager. Een écht rijdend reclamebord voor jouw business dus!

Wat je wilt doen met deze extra ruimte voor promotie is helemaal aan jou. Licht je jouw website of telefoonnummer uit? Laat je mensen weten dat je personeel zoekt? Heb je een tijdelijke actie of aanbieding die je de wereld inbrengt? Met deze extra branding ben je in ieder geval niet te missen! Neem contact op met je accountmanager om deze extra optie te bepreken.

Of je nu maaltijd-of pakketbezorger bent, de delivery 01 is een van de beste elektrische bezorgfietsen die je op dit moment kan krijgen. De riemaandrijving heeft geen onderhoud nodig en de uitneembare 17,5Ah batterij is snel door een nieuwe (volle) om te ruilen. De handige voor een achterdrager zijn voorzien een plateau waar je meer dan voldoende ruimte hebt voor een tas of bak.

De 250W hubmotor in het voorwiel is makkelijk te vervangen en heeft geen onderhoud nodig. De Sturmey 2-speed versnellingen maken lange afstanden gemakkelijk te overbruggen. En over lekke banden hoef je je (bijna) geen zorgen te maken door de Schwalbe Marathon Plus antilek banden.

Optioneel;

  • Upgrade naar Nexus 7 versnellingen
  • Extra oplader
  • Extra 17,5Ah batterij (40/70km)
  • Extra 21Ah batterij (60/90km)

 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp