Gazelle Paris C7 HMB

Gemiddelde lease van €71 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Gazelle Paris C7 HMB is een stevige e-bike met een ruime instap voor alledaags gebruik. En deze Gazelle heeft ook nog eens een heel betaalbaar in de lease. Je stapt moeiteloos op of af en onderweg kun je eenvoudig stoppen. De geruisloze Bosch Active middenmotor is fraai weggewerkt. Verder is de Gazelle Paris C7 HMB afgemonteerd met 7 versnellingen, hydraulische velgremmen en een verende voorvork voor extra comfort op niet-vlakke paden. Deze e-bike heeft standaard een 300Wh accu. En is te upgraden naar 400Wh of 500Wh als je minder vaak wilt opladen of een groter bereik wilt fietsen.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp

Leasen voor startende en ervaren ondernemers

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het aanvragen van een lease voor je elektrische fiets kan een zenuwslopende bezigheid zijn. Leasemax helpt je tijdens de gehele aanvraag en vertaalt alle bankzaken in mensentaal. Leasen via Leasemax is super makkelijk en zonder allemaal extra werk.

Vrijblijvende aanvraag indienen