QWIC Performance RD11 Speed

Lease vanaf €92.10 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


Met de Qwic Performance RD11 Speed heeft Qwic een speed-pedelec op de markt gebracht die uitermate geschikt is voor dagelijks woon-werkverkeer. Deze highspeed e-bike heeft een strak en sportief design. Dankzij de luxe componenten zult u zelfs bij hoge snelheden een groot fietscomfort ervaren.

De Performance RD11 Speed e-bike is de ideale speedbike voor de sportieve veeleisende fietser. Uitgerust met zeer hoogwaardige componenten, zoals de sportieve Shimano SLX 11-speed derailleurversnelling, de Magura MT5e hydraulische schrijfremmen en een luxe luchtverende magnesium voorvork. Deze voorvork met lock-out functie zorgt voor extreem hoog rijcomfort, zelfs bij hogere snelheden.

De accu is netjes weggewerkt in het frame en is in acht uur volledig opgeladen. Kiest u voor de grotere accu van 735 Wh, dan behaalt u hogere snelheden en kunt u langer fietsen op een volle accu. De accu is gemakkelijk uitneembaar zodat u hem thuis of op werk kunt opladen voor een nieuwe rit.

Qwic heeft naast duurzaamheid veiligheid voorop staan. De veiligheid is gewaarborgd door de hydraulische schijfremmen, de claxon, de zijspiegel, het remlicht, zadelvering, verende voorvork en de antislip pedalen. Met de zeer felle en sterke verlichting trotseert u donkere paden met een hoge snelheid, wat het fietsen op de RD11 Speed een stuk veiliger maakt.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp