QWIC Performance RD11 Speed

Gemiddelde lease van €92.10 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Met de Qwic Performance RD11 Speed heeft Qwic een speed-pedelec op de markt gebracht die uitermate geschikt is voor dagelijks woon-werkverkeer. Deze highspeed e-bike heeft een strak en sportief design. Dankzij de luxe componenten zult u zelfs bij hoge snelheden een groot fietscomfort ervaren.

De Performance RD11 Speed e-bike is de ideale speedbike voor de sportieve veeleisende fietser. Uitgerust met zeer hoogwaardige componenten, zoals de sportieve Shimano SLX 11-speed derailleurversnelling, de Magura MT5e hydraulische schrijfremmen en een luxe luchtverende magnesium voorvork. Deze voorvork met lock-out functie zorgt voor extreem hoog rijcomfort, zelfs bij hogere snelheden.

De accu is netjes weggewerkt in het frame en is in acht uur volledig opgeladen. Kiest u voor de grotere accu van 735 Wh, dan behaalt u hogere snelheden en kunt u langer fietsen op een volle accu. De accu is gemakkelijk uitneembaar zodat u hem thuis of op werk kunt opladen voor een nieuwe rit.

Qwic heeft naast duurzaamheid veiligheid voorop staan. De veiligheid is gewaarborgd door de hydraulische schijfremmen, de claxon, de zijspiegel, het remlicht, zadelvering, verende voorvork en de antislip pedalen. Met de zeer felle en sterke verlichting trotseert u donkere paden met een hoge snelheid, wat het fietsen op de RD11 Speed een stuk veiliger maakt.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3315 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen