Cortina E-U1

Gemiddelde lease van €71 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Cortina E-U1

De Cortina E-U1 is een elektrische stadsfiets met een aantal uitstekende specificaties. Het frame is speciaal ontworpen voor zovel dames als heren en is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een licht en stijf frame. De fiets is uitgerust met een Shimano Nexus 3-versnellingssysteem en een Bafang H400 voorwielmotor met een vermogen van 250W en een koppel van 35 Nm. Het remsysteem bestaat uit dubbele handremmen en rollerbrakes van het merk Shimano. De accu bevindt zich achter de bagagedrager en de fiets is uitgerust met een Bafang E06 display waarop functies zoals ondersteuning, accuvulling, verlichting en meer weergegeven kunnen worden. De fiets beschikt ook over 5 ondersteuningsstanden en is uitgerust met verlichting aan de voor- en achterkant die door de accu wordt aangedreven. Andere features zijn een Selle Royal Aurorae zadel, Cortina Dakar handvatten en een enkele standaard. Het model is verkrijgbaar in framehoogtes van 46, 50 en 57 cm en is verpakt in een loopkarton. De maximale draagkracht is 120 kg.

Over de Cortina E-U1

De Cortina E-U1 is een sportieve elektrische stadsfiets die deel uitmaakt van de collectie elektrische fietsen van het merk Cortina. Als je op zoek bent naar een elektrische fiets leasen, is deze Cortina elektrische fiets een uitstekende keuze. Het frame is specifiek ontworpen voor dagelijks gebruik en biedt een stijlvolle en comfortabele rit. De elektrische aandrijving maakt het gemakkelijk om snelheid te maken en tegelijkertijd te genieten van de omgeving. De fiets is uitgerust met een krachtige motor en een Shimano Nexus 3-versnellingssysteem voor een soepele en efficiënte rit. Bovendien is de fiets uitgerust met verlichting aan de voor- en achterkant en een display waarop verschillende functies weergegeven kunnen worden. Kortom, de Cortina E-U1 N3 RB is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een sportieve en elektrische damesfiets, ook wel bekend als e-bike.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp

Leasen voor startende en ervaren ondernemers

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het aanvragen van een lease voor je elektrische fiets kan een zenuwslopende bezigheid zijn. Leasemax helpt je tijdens de gehele aanvraag en vertaalt alle bankzaken in mensentaal. Leasen via Leasemax is super makkelijk en zonder allemaal extra werk.

Vrijblijvende aanvraag indienen