Cortina E-U1

Gemiddelde lease van €71 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Cortina E-U1

De Cortina E-U1 is een elektrische stadsfiets met een aantal uitstekende specificaties. Het frame is speciaal ontworpen voor zovel dames als heren en is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een licht en stijf frame. De fiets is uitgerust met een Shimano Nexus 3-versnellingssysteem en een Bafang H400 voorwielmotor met een vermogen van 250W en een koppel van 35 Nm. Het remsysteem bestaat uit dubbele handremmen en rollerbrakes van het merk Shimano. De accu bevindt zich achter de bagagedrager en de fiets is uitgerust met een Bafang E06 display waarop functies zoals ondersteuning, accuvulling, verlichting en meer weergegeven kunnen worden. De fiets beschikt ook over 5 ondersteuningsstanden en is uitgerust met verlichting aan de voor- en achterkant die door de accu wordt aangedreven. Andere features zijn een Selle Royal Aurorae zadel, Cortina Dakar handvatten en een enkele standaard. Het model is verkrijgbaar in framehoogtes van 46, 50 en 57 cm en is verpakt in een loopkarton. De maximale draagkracht is 120 kg.

Over de Cortina E-U1

De Cortina E-U1 is een sportieve elektrische stadsfiets die deel uitmaakt van de collectie elektrische fietsen van het merk Cortina. Als je op zoek bent naar een elektrische fiets leasen, is deze Cortina elektrische fiets een uitstekende keuze. Het frame is specifiek ontworpen voor dagelijks gebruik en biedt een stijlvolle en comfortabele rit. De elektrische aandrijving maakt het gemakkelijk om snelheid te maken en tegelijkertijd te genieten van de omgeving. De fiets is uitgerust met een krachtige motor en een Shimano Nexus 3-versnellingssysteem voor een soepele en efficiënte rit. Bovendien is de fiets uitgerust met verlichting aan de voor- en achterkant en een display waarop verschillende functies weergegeven kunnen worden. Kortom, de Cortina E-U1 N3 RB is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een sportieve en elektrische damesfiets, ook wel bekend als e-bike.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen