Stoerbikes Ultimate S1

Gemiddelde lease van €97.20 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Waarom kiezen voor een fatbike met riemaandrijving? Allereerst biedt het systeem een ongeëvenaarde duurzaamheid en betrouwbaarheid. De riemen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals carbonvezel versterkte polyurethaan, waardoor ze bestand zijn tegen de ruigste omstandigheden. Geen gedoe meer met roestige kettingen of regelmatig onderhoud – met de riemaandrijving van STOER Bikes kun je zorgeloos genieten van je rit.
Naast duurzaamheid biedt de riemaandrijving ook een soepelere en snellere rit. Dankzij het ontbreken van wrijving en smering kun je je volledig concentreren op het trappen en genieten van de omgeving. Het resultaat is een comfortabele en efficiënte fietservaring, of je nu over mul zand, diepe modder of dikke sneeuw rijdt.

Langdurige avonturen met 960 Wh accucapaciteit Dankzij de krachtige 960 wattuur accu ben je verzekerd van een uitzonderlijke actieradius, tussen de 80 tot 140 km. Ga verder dan ooit tevoren en geniet van lange ritten door bossen, bergen en stranden zonder je zorgen te maken over het bereik van je fatbike.

Intuïtief digitaal display Het ingebouwde digitale display houdt je volledig op de hoogte van je rit. Controleer eenvoudig je snelheid, afstand, batterijstatus en meer met een snelle blik op het display. Dit stelt je in staat om je rit te beheren en aan te passen aan jouw voorkeuren en omstandigheden.

Vertrouw op hydraulische schijfremmen Veiligheid staat voorop bij de Stoer Ultimate S1. Daarom is deze fatbike uitgerust met hydraulische schijfremmen die zorgen voor betrouwbare en krachtige remprestaties, zelfs in ruige omgevingen. Geniet van volledige controle over je rit, ongeacht de ondergrond of weersomstandigheden.

Verende voorvork voor ultiem comfort Met de verende voorvork absorbeer je moeiteloos schokken en hobbels op ruwe paden. Dit verhoogt je comfort en controle, waardoor je met vertrouwen op onbekend terrein kunt rijden. De Stoer Ultimate S1 biedt een soepele en plezierige rijervaring, ongeacht het terrein dat je verkent.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3315 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen