Urban Arrow Family Active Plus

Gemiddelde lease van €122.13 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Waarom jij de Urban Arrow FAMILY ACTIVE PLUS wilt

De Urban Arrow Family Active Plus heeft een Bosch Purion display en traploze Enviolo versnelling. Je schakelt vloeiend, ook bij stilstand, via een draaischakelaar op het stuur. Het is dan makkelijker om een prettige versnelling te vinden. De bakfiets is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, waarmee je snel tot stilstand komt. Met een lengte van 274 centimeter is de Urban Arrow Family Active Plus aan de lange kant. Toch voelt het niet zo. Dit is te danken aan het stuursysteem. Moeiteloos draai je de stoep op of parkeer je de bakfiets in een smal steegje.

Optimaal rijcomfort voor jou en je kinderen

Er zijn weinig elektrische bakfietsen die zo lekker fietsen als de lichte en wendbare Urban Arrow Family. De bak is laag bij de grond gepositioneerd. Het resultaat? Een lager zwaartepunt en meer rijcomfort voor jou. Verschillende accessoires maken het je mogelijk om de Family af te stemmen op iedere fase van het leven met een jong gezin. Bijvoorbeeld een Maxi Cosi adapter voor de jongste telg en een extra bankje wanneer nummer drie zelf kan zitten.

Ga veilig op pad, voor een korte rit of een dagtocht

De Urban Arrow Family Active Plus beschikt over een licht frame en een bak van EPP-schuim. Van dit materiaal worden ook motorhelmen gemaakt, dus je kinderen zitten bijzonder veilig. Met de Bosch Active Line middenmotor gecombineerd met een 400 Wh accu heb je een actieradius van tussen de 50 en 110 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden. Spontaan uitje naar het strand of het bos? Spring er maar in.

Veelgestelde vragen

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp