Urban Arrow Shorty

Gemiddelde lease van €129 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Samen fietsen was nog nooit zo leuk. Je zet je kind veilig vast, springt op het zadel en rijdt weg alsof het om een normale fiets gaat. En ondertussen praten jullie gezellig over de belevenissen van vandaag. Met de Urban Arrow Shorty Performance omzeil je fluitend het drukke stadsverkeer en breng jij je kind snel naar de opvang of naar school. Daarnaast is de Shorty prima in te zetten voor het vervoer van huisdieren of goederen. Hoe efficiënt wil je het hebben?

Met een lengte van 203 cm is de de Urban Arrow Shorty Performance kort van stuk, zoals de naam al doet vermoeden. Maar dat zegt niets over de capaciteiten van de bakfiets. Vergelijk de Shorty met een scooter, met als verschil dat de bakfiets milieuvriendelijker en veelzijdiger is. De bak van de Shorty is gemaakt voor goederen, één kind of een huisdier. Nog een leuke eigenschap: dankzij de vorm van de bak kijk je je kostbaarste bezit in de ogen. Dat praat toch makkelijker.

Wat zijn de voordelen van een Urban Arrow Shorty leasen?

Het leasen van een nieuwe Urban Arrow Shorty heeft meerdere voordelen. De belangrijkste is dat je niet aangetast wordt in de bedrijfsliquiditeit. Bij financial lease komt daarbij het voordeel dat je mobiliteit goed te budgetteren is. Je betaalt in dat geval namelijk een vast bedrag gedurende een vooraf vastgestelde looptijd.

Kan een freelancer of zzp’er ook een Urban Arrow Shorty leasen?

Ook voor een kleine zelfstandige is het tegenwoordig mogelijk om een nieuwe Urban Arrow Shorty te leasen. Zelfs voor de startende ondernemer zijn er lease oplossingen. Er zijn diverse financial en operational lease vormen met bijzondere voorwaarden. Wanneer je een aanvraag voor de Urban Arrow Shorty bij ons indient gaan wij direct voor je op zoek naar de financierder die het beste bij jouw situatie past.

Heb je een Urban Arrow Shorty op het oog? Vraag een prijsberekening aan en dien deze bij ons in, wij gaan vervolgens het beste leasebedrag voor je bemiddelen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3796 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen