Dolly bakfiets

Gemiddelde lease van €139.56 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Dolly bakfiets is met een speciaal licht frame en soepele rijeigenschappen de perfecte elektrische bakfiets. Door de sterke middenmotor met grote accucapaciteit van is geen enkele rit te ver. Daarnaast kies je zelf de kleurencombinatie uit vijf framekleuren en elf bakkleuren. Je kan de Dolly Bakfiets ook uitbreiden met verschillende accessoires om pakketten en (kleine) personen te vervoeren.

Een bakfiets vraagt vaak om zware belading en dan kunt u wel wat hulp gebruiken heuveltje op en wind tegen. De sterke, stabiele, midden-motor van Bafang, zorgt ervoor dat u iedere berg met belading makkelijk beklimt. Bafang is één van de grootste e-bike motor fabrikanten ter wereld, die ook door veel andere bekende fietsmerken gebruiken. Iedere Dolly wordt altijd met een flinke batterij van 600Wh afgeleverd. Om comfortabel te kunnen stoppen, is er gekozen voor fijne, sterke hydraulische schijfremmen. Die remmen het best. De Dolly wordt met oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid geproduceerd.

Algemeen
Bagagedrager Ja
Gem. actieradius 30-60km
Snelheid 25km/h
Merk Dolly
Beschikbaar in de kleuren Mat Black, Blazing Copper Mat, Metal Grey,
Verlichting Ja
Technisch
Vermogen motor 250W
Accucapaciteit 600Wh
Motorpositie Achterwiel
Remsysteem Hydraulisch remsysteem
Batterij
Uitneembare batterij Ja

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3322 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen