Urban Arrow Tender bakfiets

Gemiddelde lease van €275 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


De Urban Arrow Tender is het perfecte alternatief voor de bestelwagen in drukke binnensteden. Steden worden steeds moeilijker bereikbaar met de auto en de bestelwagen. De (milieu) eisen worden steeds strenger en het verkeer wordt steeds meer ontmoedigd. Dan is de praktische en wendbare Urban Arrow Tender bakfiets de oplossing. Deze krachtige elektrische bakfiets parkeer je voor de deur en is snel, makklijk en wendbaar. En de Urban Arrow Tender 1000 past op elk fietspad.

De Tender heeft een extra groot laadvolume en is er in 3 verschillende lengtes. Het frame waarop bijvoorbeeld een grote cargo box of coolbox gemonteerd kan worden is helemaal nieuw ontwikkeld en ontworpen. Daarmee biedt de bakfiest een comfortabele en wendbare rijbeleving. De Tender is de ideale transportoplossing voor het bezorgen van post pakketten, boodschappen en daamee voor koeriers, bezorgers en winkeliers die aan huis bezorgen.

Wat zijn de voordelen van een Urban Arrow Tender bakfiets leasen?

Het leasen van een nieuwe Urban Arrow Tender bakfiets heeft meerdere voordelen. De belangrijkste is dat je niet aangetast wordt in de bedrijfsliquiditeit. Bij financial lease komt daarbij het voordeel dat je mobiliteit goed te budgetteren is. Je betaalt in dat geval namelijk een vast bedrag gedurende een vooraf vastgestelde looptijd.

Kan een freelancer of zzp’er ook een Urban Arrow Tender bakfiets leasen?

Ook voor een kleine zelfstandige is het tegenwoordig mogelijk om een nieuwe Urban Arrow Tender bakfiets te leasen. Zelfs voor de startende ondernemer zijn er lease oplossingen. Er zijn diverse financial en operational lease vormen met bijzondere voorwaarden. Wanneer je een aanvraag voor de Urban Arrow Tender bakfiets bij ons indient gaan wij direct voor je op zoek naar de financierder die het beste bij jouw situatie past.

Heb je een Urban Arrow Tender bakfiets op het oog? Vraag een prijsberekening aan en dien deze bij ons in, wij gaan vervolgens het beste leasebedrag voor je bemiddelen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3796 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen